Telefon mi je uvijek imao foliju i zastitnu gel masku koja ide preko tog ruba kojega mislim silikonirat. Neradim u prasnjavim uvjetima. Radim u sterilnim u bolnici. Kolega ima isti telefon kupljen u 6 mjesecu ali u Vipu. Drzi ga slobodnim od svega, nema ni torbicu ni foliju a ni zrnce prasine. Prije jedno mjesec dana sam ga bas gledao. Taj rub gdje prasina udje izgleda kao da se na tom dijelu malo odljepio ekran. Znaci kao da su ta dva sloja malo popustila i dovoljno je da prasina udje. Sumnjam da cu silikonom ista postici no za pocetak bi i to probao. Obicno sam telefon dobio natrag u roku5 radnih dana. Znaci svoj posaljem, novi je kod njih spreman, moj dodje odmah drugi dan do 10H i oni kad ga zaprime taj dan ili sljedeci odmah salju. Neznam koji je sad problem s ovim. Mozda je ovaj sad zaista novi pa HTC treba svu papirologiju za taj novi rijesit, jer ovako dugo nikad nisam cekao. Sutra ce mi support tim javiti sa sigurnoscu gdje je zapelo i kada mi se salje telefon jer su takvu informaciju dobili od Agrammservisa. Kolega iz support tima mi se javio i rekao da cu sutra dobiti informacije. Nadam se ali iskreno se nadam da je ova naova serija One taj problem rijesila. Ukoliko nije kvaliteta HTC telefona je za mene ravna nuli. Mogu shvatit propust ako se isti rijesi sa serijama koje su problematicne no htc ovaj problem vuce vec dosta dugo. A rijesio je nista. Znaci aljkavost im je sveprisutna. Neki dan na fitnessu pogledam na klupi jos jedan sensation u gumiranoj zastiti. Pogledam bolje i ono uz rub maglicasta oblik sa prasinom. Neznam jel znate kako to ruzno izgleda kad je telefon ugasen, da negovorim na danjem svijetlu. Sad imam neki Samsung SGH D600 da me se moze nazvat. Taj telefon je star preko 10g a nema trunke prasine....uzas