View Single Post
Staro 06.03.2012., 14:08   #5824
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Dr43eN Pregled postova
Igrao maloprije i ne mogu vjerovati koliko je Jet sa GUIDED MISSILE inferioran protiv Tenka...
Naime što je bilo... Na mapi large Caspian nas jedva 10.. Natjerujem se s jednim tenkom.. Označim ga, ispalim raketu- pogodak registriran.. hmm, ali ništa od disebla...
Idem opet.. Uglavnom TRI direktna pogotka u njega, i ni jedan čak ni da ga disebla
Razljutio me i odlučih ga uništiti po svaku cijenu... Okrenem se, označim ga- ispalim raketu i sad gledam kako leti na njega, pratim do kraja..Tenk stao između dva kamena i ne miče, super rekoh, raznijet će ga.. Raketa eksplodira- njemu ništa!!! Kao da sam bacio jaje na njega.. E, i sad što je najbolje čak ni pogodak nije registriran...
Idem sad napad "s leđa", mislim možda kamen smeta raketi...
Okrenem se, napadnem, i opet sve isto, rezultat= nula..
I opet i opet i tako 7-8 puta... I rezultat NULA!? NIŠTA!!! Tenk čitav!

Što su to uradili sa tom igrom? Koji je to vrag? Kako je to moguće?
Smoke na tenku, maybe?
Ili stoji odmah iza stijene pa raketa pogodi u stijenu ispred njega. Engi koji izlazi odmah van popravljat dok se ti vrtiš po nebu za idući udar, tj dva engija, pošto su tri mjesta u tenku, i iole sposoban i pametan tim u tenku tako radi. Itd. Rješenja je ono, nekoliko.
Druga stvar, guided missile je fail za imat samo takav na jetu. Uzmi rocketpodse i udri; 14 raketa radi disable tenka bez obzira udaraju li ga sprijeda, straga ili s boka. I samo ga dovršiš sa maingunom do kraja i amen.