Kad sam kupovao Sensation prvo na sto me prijatelj upozorio su mrtvi pixeli i prasina ispod ekrana. Pa stoga cu napisati par rijeci o ovom problemu. Kupljen u 6 mjesecu u Tmobilu Sensation mobitel je dobio prasinu ispod ekrana nakon samo mjesec i pol dana koristenja. Odnesen u Agrammservis zbog tog problema promjenjen mu je display. Telefon mi je uredno vracen no ako cu bas biti picajzla onda cu reci da sam i dalje primjetio jedno 2-3 zrnca prasine no cjepidlacio nisam. HTC Sensation ima problema sa prasinom u obliku maglice iz svemira da se tako izrazim, pojavljuje se na rubovima ekrana i siri se prema sredini. Kad se problem ponovio i s promjenjenim ekranom, kontaktirao sam HTC Costum support i pozalio se na problem. Dobio sam drugi uređaj. Problem se ponovio opet nakon mjesec dana. Dobio sam treci uredjaj. Problem se ponovio nakon dva dana. Dobijam cetvrti uredjaj i nakon 2 mjeseca prasina opet. Peti telefon dobijam naravno opet ali me iz servisa kontaktiraju da navodno ovaj model ima sve zive i nezive zastite od prasine. I da nakon tjedan dana dobijam najvecu kolicinu prasine ikad na gornjem dijelu uz rub. Do sada je bila uvijek uz lijevi i desni rub pri sredini. Tu sam puko. Neznam jel sam dobijao obnovljene telefone ili nove ali meni su izgledali kao novi. Navodno kad dobijas novi dobijes ga upakiran u kutiji no kako sam ja uvijek slao svoj telefon zasticen od udarac u svojem starom pakiranju zaista nebih znao.
Tada dobijam poziv od htc suport tima (South East EU Support Sales) i objasnjavam situaciju. Oba smo se slozili da slanjem jos jednog Sensationa necemo nista postici, pa mi je savjetovao trazenje drugog uredjaja od HTC-a. Bio je u igri Sensation XL I XE. Drugoga nije bilo pa su mi odobrili XL. No brzo sam reagirao i rekao kako nezelim taj model zbog velicine i jos nekih sitnica nego zelim XE ili opet drugi novi sensation. Dan poslje kolega me opet zove i kaze mi da su mi odobrili kompletan novi uredjaj Sensation XE sa opremom. I ja super zadovoljan, iako su to prakticki isti telefoni prihvacam. Sa Agrammservisom sam se cuo par dana nakon toga i rekli su mi da dobijam samo telefon sa baterijom i poklopcem bez kutije i slusalica. Kontaktiram opet Support tim nasto su mi oni provjerili sa HTC-om i rekli kako se jedna gesta vec ipak odobrila te slusalice za XE nemogu poslati. Ajd dobro nema veze mogu ih ionako naruciti preko ebaya. I sad slag na tortu. Servis mi je rekao da nesaljem svoj telefon dok sve nebude rijeseno od strane HTC-a. Par dana nakon saznajem da su XE dobili i govore mi da posaljem svoj telefon da mogu slati ovaj. Ja posaljem i telefon nedolazi. Ja zovem, a oni meni kazu kako je XE kod njih ali mi ga nemogu isporucit jer ona naljepnica sto ide ispod baterije nije dosla. TJ HTC je nije poslao, te nemaju IMEI ni serijski broj te mi nemogu poslati valjanu garanciju. Neznam koji sam klinac onda slao kad su mi rekli da posaljem i da je sve spremno. Opet se zalim Contact servise support timu u vezi ovoga. Kolega je rekao da ce provjeriti gdje je papirologija zapela, ali u posao servisnog centra se nemoze mjesat i zasto su rekli da ga posaljem ako sve nije bilo spremno. Uglavnom jos cekam tu jednu naljepnicu. Uzas. Toliko o kvaliteti Sensationa. Sve je u redu sto se tice i osjecaja u ruci, nigdje nista neskripi. cak mi je sam poklopac pao na beton i nije se nigdje izgrebao. ARHD mi je produljio vijek trajanja baterije za pola dana i baterija mi je trajala dan i pol bez problema, ali koristim Anker 1900mah. Dakle da rezimiramo. HTC ocito problem prasine nemoze ili nezeli rijesit