View Single Post
Staro 06.03.2012., 12:20   #304
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Ajmo reći da je prvi pratilac, ali IMHO ni sa Carl Zeiss optikom nije bila ni blizu SE-u.

Imao N95, kasnije zamjenio sa C905. Znam da nije baš poštena usporedba, ali C905 je bio kao DSLR naspram N95.
pogledaj nove nokie i koje su kamere u njima..
N8 i
http://www.engadget.com/2012/02/27/n...ast-your-eyes/

Citiraj:
Nažalost prošlo je vrijeme single core high enda. Dvojezgreni i četverojezgreni mobiteli su se pokazali kao totalni fail. Jednostavno su nepotrebni.
Ni jedan nije brži (bar ne ljudskom oku) ni fluidniji od mog single core Desire HD-a sa MIUI ROMom.
dvojezgreni procesori nepotrebni? daj probaj surfat po flash heavy stranici sa jednojezgrenim i onda to usporedi sa dvojezgrenim mobom
da ne pricamo ako zelis 1080p HDMI video na svojoj plasmi/LCDu preko mobitela

Citiraj:
Čak štoviše, na povratku sa ovogodišnjeg Venecijanskog karnevala jedno 6-7 sati sam se družio sa SGS2 starim par dana. Pa to nije ni blizu ni mogučnostima ni brzini mom mobitelu.
usporedjujes stock SGS2 i tvoj Desire HD sa MIUI romom (koji je najbrzi ROM koji se moze nabaviti)
sta mislis kakva je brzina SGS2 sa MIUIem?

fer usporedba bi bila tvoj mob sa stock romom i SGS2 sa stock romom..

Citiraj:
IMHO savršen mobitel je single core, HTC dizajn i kvaliteta, ~4,3 AMOLED ekran, HTC community podrška, HDMI.
I to je to. Šteta pa takvog mobitela nema.
hvala bogu da takvog mobitela nema.. tj da tehnologija napreduje i da u kucistu od 4.3" mogu utrpati cetverojezgreni proc od 1.5ghz koji trosi jednako ili manje baterije od starog single core proca

ti mozda nemas koristi od tolike snage, ja imam (sto se tice surfanja, reprodukcije videa, uredjivanja dokumenata, itd) - single core nije dovoljno dobar niti za jedno od toga.
Ordem je offline