View Single Post
Staro 06.03.2012., 07:29   #303
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
To sam i ja govorio prije nego sto su senzacija i S2 izasli! Potpuno tocno! Slazem se da treba razvijati mobitele ali sve ovo ide u krivom smijeru. Po meni treba razvijat ekran (razlucivost, kontraste, potrosnju struje), bateriju i softwer!! Ova godina je vrh sto se mobitela tice, nagodinu ne ocekujem poboljsanje komponenti, vec samo neko kozmeticko uljepsavanje. Mobiteli su postali mocniji od masu kompova koje ljudi jos uvijek koriste!!
Hahaha Dobra fora. Što će ti dvojezgreni mobitel koji radi zamjetno brže od jednojezgrenog.

Razvijati ekran? Razvija se neovisno o mobitelima...
Bateriju? Razvija se neovisno o mobitelima...
Software? Radi odlično u preko 90% slučajeva. Kaj se tiće 3rd party... pitaj 3rd party

I mobiteli nisu postali moćniji od masu kompova koje ljudi još uvijek koriste. Ne pričaj gluposti!

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Nažalost prošlo je vrijeme single core high enda. Dvojezgreni i četverojezgreni mobiteli su se pokazali kao totalni fail. Jednostavno su nepotrebni.
Ni jedan nije brži (bar ne ljudskom oku) ni fluidniji od mog single core Desire HD-a sa MIUI ROMom.

Čak štoviše, na povratku sa ovogodišnjeg Venecijanskog karnevala jedno 6-7 sati sam se družio sa SGS2 starim par dana. Pa to nije ni blizu ni mogučnostima ni brzini mom mobitelu.
Moj SGS2 je ohoho fluidniji, brži i responzivniji od starog Desirea i frendovog DHD-a. Samo, ja uspoređujem SGS2 sa MIUI-om, ne kruške i jabuke kao što su stock rom na jednom, ne-stock rom na drugom!