Citiraj:
Autor dean225
To sam i ja govorio prije nego sto su senzacija i S2 izasli! Potpuno tocno! Slazem se da treba razvijati mobitele ali sve ovo ide u krivom smijeru. Po meni treba razvijat ekran (razlucivost, kontraste, potrosnju struje), bateriju i softwer!! Ova godina je vrh sto se mobitela tice, nagodinu ne ocekujem poboljsanje komponenti, vec samo neko kozmeticko uljepsavanje. Mobiteli su postali mocniji od masu kompova koje ljudi jos uvijek koriste!!
|
Hahaha

Dobra fora. Što će ti dvojezgreni mobitel koji radi zamjetno brže od jednojezgrenog.
Razvijati ekran? Razvija se neovisno o mobitelima...
Bateriju? Razvija se neovisno o mobitelima...
Software? Radi odlično u preko 90% slučajeva. Kaj se tiće 3rd party... pitaj 3rd party
I mobiteli nisu postali moćniji od masu kompova koje ljudi još uvijek koriste. Ne pričaj gluposti!
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Nažalost prošlo je vrijeme single core high enda. Dvojezgreni i četverojezgreni mobiteli su se pokazali kao totalni fail. Jednostavno su nepotrebni.
Ni jedan nije brži (bar ne ljudskom oku) ni fluidniji od mog single core Desire HD-a sa MIUI ROMom.
Čak štoviše, na povratku sa ovogodišnjeg Venecijanskog karnevala jedno 6-7 sati sam se družio sa SGS2 starim par dana. Pa to nije ni blizu ni mogučnostima ni brzini mom mobitelu.
|
Moj SGS2 je ohoho fluidniji, brži i responzivniji od starog Desirea i frendovog DHD-a. Samo, ja uspoređujem SGS2 sa MIUI-om, ne kruške i jabuke kao što su stock rom na jednom, ne-stock rom na drugom!