View Single Post
Staro 06.03.2012., 00:40   #777
xtreme96
OC addict
Moj komp

xtreme96's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Evo kupio sam veceras u Linksu CM Elite 370, i to jos bilo na akciji (nisam ni znao) pa me izaslo 245kn ...taman sam ugrabio predzadnjeg...

Kvaliteta izrade samog kucista je ok, znaju rubovi bit malo grubi na nekim dijelovima. Stranice kucista su malo tanje ali nista strasno. Sve u svemu 100 puta bolje nego ovaj šrot koji sam do sada imao (neko kinesko govno sa Gigabyte naljepnicom, nema ga na GB stranici i moze se rezat skaricama za nokte).

Mislim da za 245kn nisam mogao bolje proci. Nisam jos nista slagao jer cu obojat unutrasnjost u crno i tako,par detalja preradit i izrezat da se mogu kablovi malo bolje sredit jer nema nikakvih rupa za kablove. Prednja maska ovog kejsa je bas po mom ukusu, ljepo ima 140mm usis naprijed iza crnog mesha i dust filter, puno rupa za ventove, svi su 120 i 140mm, tak da nece bit vise 80mm zujavaca. Od bundle-a dobio uputstva za uporabu, malo plasticnih vezica i brdo sarafa....

I da, moje šroteks kuciste dosadasnje se moglo doslovno dignuti malim prstom kad nema komponenti unutra, a ovo neide bas tako,ipak ima neke mase...znam da je to nula naspram skupih kejsova,ali hej - kosta 245kn :P

P.S. Vent koji sam dobio uz kuciste je doslovno necujan (120mm mislim da je oko 1000rpm)