Koliko sam cuo i citao, u nekim zemljama je tih 2h svedeno na 10min prije pocetka izvlacenja. Mislim da je to premalo vremena da bi se ista namjestilo, iako i za to postoji mogucnost.
Sve mi to djeluje sa jedne strane kao teorija zavjere jer drzava ima ogromne zarade od lota i slicnih igara i bez namjestanja, sumnjam da bi toliko institucija moglo biti u dogovoru da se nikada ne sazna da je namjesteno. Prva stvar je da bi vjerovatno neki tehnicar ili sl. koji ima placu 5000kn, za dodatnu zaradu propjevao o tome.
A opet ne kuzim cemo ta 2 sata, a jos manje kuzim zasto nitko nikada nije upoznao dobitnika Jpota.
Evo da dobijem dosao bih na forum, zakacio listic i napisao "Decki pozdrav, nije namjesteno stvarno se moze dobiti", nakon toga se vise nebi pojavio sa tim nickom naravno na forumu.
Ali eto da se dokaze da to stvarno nije namjesteno, a sumnjam da nijedan dobitnik ne koristi forume, newse i sl stvari.
Uglavnom volio bih saznat gdje se moze odigrat USA loto online, znaci da ispunim listic on mi prikaze koliko moram platit i to mi skine sa kartice ili necega slicno.