View Single Post
Staro 05.03.2012., 13:29   #1878
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor KeiOffice Pregled postova
Nazalost preko moba sam na netu, pa ne mogu sad staviti screenove, mozda moze netko drugi tko ga je isto stavio na mob?

Sto se tice sms aplikacije, razlike su malo kozmeticke prirode, i u meniju za postavke sms poruka ima par novih opcija kojih prije nije bilo, tipkovnica je nova, tj imate na izbor dvije tipkovnice kada se rom instalira, nova verzija standardne android tipk koja je po defaultu, i neka huawei-eva tipkovnica, ova zadnja mi se nije bas svidjela, iako ima vece tipke pa ce mozda nekome bolje odgovarati...

@ goranszd, e vidis u tome je zajeb xD zaboravio sam uci u taj meni prije pokusavanja rootanja sa SuperOneClick-om... da nisam pisao tutorial na HR za taj postupak rootanja nebi covjek nista reko

@ mrleri, vjerojatno imas negdje gresku u koracima, iz tog fajla kojeg skines, kada extractiras datoteke iz zipa, folder dload stavi direktno na sd karticu, tako da ti putanja bude npr:

F:\dload\update.app

ako ti ne bude htjelo opet, probaj formatirat sd karticu pa ponovit postupak...
Stavio ga,i opet nema faking notificatione,šta napraviti,da sam znao ne bi ga sigurno metao,bem ti oficijelni rom,koje sranje!!!
dulesbj je offline   Reply With Quote