Citiraj:
@ mrleri, vjerojatno imas negdje gresku u koracima, iz tog fajla kojeg skines, kada extractiras datoteke iz zipa, folder dload stavi direktno na sd karticu, tako da ti putanja bude npr:
F:\dload\update.app
ako ti ne bude htjelo opet, probaj formatirat sd karticu pa ponovit postupak...
|
ok sve napravljeno i sve radi zahvaljujem,samo dali sam na root sd kartice trebao prebaciti i osim foldera dload i onaj drugi "vendor"?
Pošto ste nevjerojatno ljubazni imam jedno pitanjce pošto će mulac koristiti ovaj mob.
Sa svim tim rotanjem i stavljanjem raznoraznih modova...što se dobiva,tj. dali će mulac moći igrati igrice u HD..(sad vrti pes 2012 bez problema ali one u HD neće) i dali je normalno da ne želi instalirati adobe flesh player 11 nego samo starije verzije......HVALA
i usput ako je netko iz Rijeke jer meni sve ovo predstavlja problem
Citiraj:
Otkljucavanje preko DC unlockera nije besplatno... kasnije dodjes do djela gdje ti trazi tvoje login podatke i moras imat njihove "kredite" koje mozes kupiti preko stranice na koju si ostavio link, ako nemas kredita ne mozes otkljucati mob... e sad iskreno nemam pojma koliko kostaju njihovi krediti, da li se moze kupiti samo 1 za jedno otkljucavanje ili moras odmah uzeti vise komada, i da li bi ta varijanta bila jeftinija od kupovine unlock code-a preko ebaya...
No ako imas volje probati, samo naprijed, i obavezno javi na forum kako i sta ako se odlucis na tu metodu
|
evo odlucio sam se na tu metodu i kupio kredite 1kredit-1 Euro a potrebno je 10 kredita
mobitel je otključan prema svim mrežama...potrebno je pomno pratiti uputstvo i nema nikakvih problema