View Single Post
Staro 04.03.2012., 20:57   #1858
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor mrleri Pregled postova
Pozdrav,novi sam ovdje i imam isti taj mobitel o kojem je toliko toga napisano
Zanima me dali je netko od vas probao otkljucati ovaj mobitel sa
DC-unlocker client software V1.00.0805 u koji je dodan i naš mobitel

http://www.dc-unlocker.com/huawei_u8...lock_procedure (PRI DNU STRANICE SE VIDI DA JE DODAN KRAJEM 2 MJ. OVE GODINE)
HVALA
Otkljucavanje preko DC unlockera nije besplatno... kasnije dodjes do djela gdje ti trazi tvoje login podatke i moras imat njihove "kredite" koje mozes kupiti preko stranice na koju si ostavio link, ako nemas kredita ne mozes otkljucati mob... e sad iskreno nemam pojma koliko kostaju njihovi krediti, da li se moze kupiti samo 1 za jedno otkljucavanje ili moras odmah uzeti vise komada, i da li bi ta varijanta bila jeftinija od kupovine unlock code-a preko ebaya...

No ako imas volje probati, samo naprijed, i obavezno javi na forum kako i sta ako se odlucis na tu metodu

Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
nakon silnih drljanja po ovim "kuhanim" romovima, zbog nestabilnosti i nedoradjenosti istih, instalirao sam sinoc ovaj rom. Cini mi se bolji od kuhanih i starog 2.3.3, fluidniji je, sve radi kako treba, ne rusi se, nove pozadine i launcher te neke nove funkcije. Probao sam onog Sonic sa ICS-om, popio mi je bateriju za 1 dan. Cyagenolauncher mi se znao rusiti (kad sam isao iskljuciti background data, ono send anonymus statistics), te kad sam deinstalirao titanium backup, sistem se random poceo rusiti. Sad sam stavio ovaj oficijelni i jako sam zadovoljan njime.

U svakom slucaju ga rootaj i makni si aplikacije koje ne koristis, to ti ne moze odmoci mislim Malo vislje gore sam stavio file s kojim se roota, samo ga treba instalirati preko recovery-a, kao i kad ides staviti custom rom, samo ne treba radit nikakav wipe niti format prije instalacije, i neznam da li ga je moguce instalirati sa tvornickim recovery-em, ja sam odmah stavio 5.0.2.6 recovery na mob nakon instalacije roma...
KeiOffice je offline   Reply With Quote