View Single Post
Staro 04.03.2012., 19:50   #386
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor DANCI Pregled postova
Ljudi imam jedan problem nisu mi do današnjeg dana stigla dva paketa iz kine

Jedan item je kupljen prije nove godine tam negdije 27.12.2011. i još jedan 8.1.2012. i do današnjega dana nije stiglo, dok onaj treći item kupljen 8.1.2012. je stigao prošli tijedan, sva tri različita prodavača.

S oba dva prodavača sam se konzultirao kao ono ispričavaju se i te sheme i da mogu mi vratiti pare, i dal bi sačekao do idućeg tijedna. Taj idući je ovaj tekući tijedan i paketov još uvijek nema. Oba dva prodavača imaju preko 100 000 s 99.xx%, roba dojde par dolara, al opet puno jeftinije nego kod nas.

Što mi je činiti ?
Dokle čekati ?

Nisu maknuli te proizvode još uvijek su na prodaju.
evo da vas obavijestim, jedan mi je vratio pare dok drugi mi nije vratio pod izgovorom da mu nekaj blokira na paypal pa mi nemože vratiti pare pa mi je ponudio da ponovno pošalje item, rekoh šalji... jbg nije da se radi o većoj cifri jer se radi o 5$ s poštarinom pa šta bude bude kao item stiže za 20-30 radnih dana

kinez se opako grčevito trudio da mu neostavim negativni feedback dopisivali se preko 5 PM da bi konačno pao dogovor da ja prihvatim da ponovno pošalje, pa sad budemo vidjeli koliko je ozbiljan inaće ima momentalno preko 100 000 s 98%, ima više pozitivnih nego negativnih komentara pa sad sve zavisi
DANCI je offline   Reply With Quote