Tema: Tomato
View Single Post
Staro 04.03.2012., 19:06   #237
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
• TKO MOŽE AKTIVIRATI BRUTALNU TARIFU?
Citiraj:
Svi Tomato korisnici koji imaju prijavljene podatke i na računu dovoljno novaca za Naknadu za 30 dana korištenja u iznosu 55 kn i naknadu za uključenje tarife u iznosu od 20 kn.
• ZAŠTO MI JE NAPLAĆENO 75 KN ZA AKTIVACIJU TARIFE A NAKNADA JE 55 KN?
Citiraj:
Prilikom aktivacije tarife uz Naknadu za 30 dana korištenja naplaćuje se i naknada za uključenje tarife u iznosu od 20 kn. Ova naknada ne naplaćuje se prilikom automatskog produljenja tarife kad se naplaćuje samo naknada za 30 dana korištenja!
• IMAM UKLJUČENU TOP TARIFU, MOGU LI UKLJUČITI BRUTALNU TARIFU I HOĆU LI IZGUBITI NEPOTROŠENE MINUTE, SMS PORUKE I MB IZ TOP TARIFE?
Citiraj:
Slanjem SMS-a za aktivaciju Brutalne tarife, korisniku će se automatski deaktivirati Top tarifa i gubi sve neiskorištene besplatne minute, SMS poruke i MB iz Top tarife.
• ŠTO ZNAČI DA JE TARIFA DOSTUPNA U RAZDOBLJU OD 1.3. DO 30.4. HOĆETE LI MI DEAKTIVIRATI TARIFU NAKON 30.4.?
Citiraj:
1.3. do 30.4. je promotivno razdoblje za aktivaciju tarife, korisnici koji uključe tarifu u tom periodu mogu ju koristiti neograničeno ukoliko na dan produljenja tarife imaju dovoljno kn na računu za naknadu. Tarifa će vam nakon 30.4. biti isključena samo ukoliko nećete na računu imati dovoljno kuna na dan produljenja tarife. U tom slučaju ponovna aktivacija tarife neće biti moguća.
Baja 001 je offline   Reply With Quote