View Single Post
Staro 04.03.2012., 11:16   #319
Markom X
Registered User

Datum registracije: Feb 2012
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Nema frke.

IMO Essence je 3 koplja ispred konkurencije i za tu lovu najbolja stvar za uzet ako si na brzaka želiš složit neki entry level audiofilski sustav. Vrijedi ona i duplo više ako se mene pita.

Razlika će bit ogromna, barem je meni bila. Pogotovo u kombinaciji s FLAC-om. Jednostavno sam sve mp3-ce morao pobrisat otkad imam STX. Mislim da to dovoljno govori. Pripremi se na to da će ti svaka loša snimka zvučat još lošije i svi nedostaci se čuju, tako da ćeš bit primoran slušat bolje stvari.

E sad, koliko ćeš moć izvuć iz kartice ovisi o tome kakav ti je ostatak sustava, kablovi, pojačalo, zvučnici itd. Ako imaš neke dobre slušalice - Essence ih vozi ko beba zvečku, bez obzira na impendanciju.
E baš me zanimalo onda kako se dočepati kvalitetnije reprodukcije jer ovo do sad na integriranoj zvuči nikako,mislim skoro na svakoj snimci je prisutan šum koji se pojača prilikom pojačavanja zvuka na pojačalu, vjerujem da je do zapisa jer čim pauziram reprodukciju nestane i šum? Govorim o zapisima u FLAC-u, od muzike slušam jazz,blues,klasiku,rock i akustične stvari..
Markom X je offline   Reply With Quote