Citiraj:
Autor Perki
Slično i kod mene, jedinica izvrsna, dvica skoro za plakat. Iako ni original nije bez mana, upalivši nastavak sam skoro poludio. FOV je preširok, kamera se vrti ko mutava, čovjeku muka dođe. Dva sata mi je trebalo da dovedem to u red. Onda krenem malo dalje u igru i ne mogu vjerovat kak su je poblesavili. Inventory, skillovi, grupiranje komandi, ma sve, ono, WTF? Naknadno se pokazalo da im je to modus operandi (DAO/DA2)
|
Slažem se sa svime, ali to poblesivanje dvojke i nije joj bio najveći problem.
Nekako je mehanika borbe izgledala drugačije, i priča nije baš bila na nivou jedinice (dobro, truth be told, ni jedna igra nema priču dobru kao jedinica, a i sumnjam da će skoro neka igra imati)
Citiraj:
Autor Perki
Djelomično radi u obrutom smjeru. Mass Effect 2 se uredno može aktivirat na Originu sa Steam keyem. Kod nekih to čak i Origin sam napravi. Kod jedinice to ne funkcionira iz nekog razloga, isto kao i Crysis i Crysis Warhead.
|
Da, i meni je Origin povukao sa Steama NFS HP, BF BC2 i još neke, samo što mi je Origin jako mrzak
Citiraj:
Autor Perki
Ali što jest, jest, priču znaju ispričat. Tricu sam preordao, i idem ispočetka prva dva dijela (jedinici je to već četvrti nastup)
|
Priča je poseban dio ove igre koja je nulirala puno mana same igre.
Ja nisam napravio nikakav preorder no kupit ću trojku sigurno preko nekog CD Key shopa.
Još manje od 3 dana