View Single Post
Staro 03.03.2012., 13:28   #1
krpone
Registered User

Datum registracije: Jul 2011
Problem sa hlađenjem procesora!

Pozdrav ljudi,

Ovako...dakle imam procesor "AMD Phenom II x4 955, matična ploča je Gigabyte GA 970A-UD3 ", makao sam stock hladnjak koji sam dobio sa procesorom zato što je bio užasno glasan i nije baš dobro hladio (znači temp kada nista ne radim je bila oko 45C a kada igram nesto zahtjevnije penjala se do 65C), tako da sam se odlučio kupiti novi hladnjak za proc. Surfao sam po internetu i po preporukama sam dobio savjet da kupim "SCYTHE Katana 3 SCKTN-3000A White Box". Kupio sam hladnjak uz koji sam dobio i njihovu pastu. Makao sam stari hladnjak fino očistio proc stavio novu pastu i montirao novi hladnjak sa nadom da ću uspijeti srušiti temperature proca no nije bilo velikih pomaka. Temperature proca kad nista ne radim su oko 39-40 ali kada igram nesto sto je malo zahtjevnije opet ide preko 64-65C što je preko gornje granice topline za taj proc koja iznosi 62C, tako je navedeno ovdije " http://products.amd.com/(S(ltvbyt2co...=&f9=&f10=Nein "
Eto molio bi vas ako imate kakvih savjeta ili bilo šta da mi pomognete, hvala svima
krpone je offline   Reply With Quote