da i ja podjelim svoje iskustva sa gigabyte 8800gt
http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=2720#ov
vent na zalmanu je malo prozujo pa sam ja skinio vf700 i namontiro svoj ac s1 i metio gore 14cm vent, i moram reči da sam se malo razočaro. čime? pa kad sam sve smontiro gore i ošo upalit neki test grafa je pod nekim opterečenjem "crvčala" baš takav zvuk proizvodi pod opterečenjem i nakon par minuta igranja bacala bi neki open gl driver stop responding
pa se nisam ovih zadnjih 2mjeseca otkad je imam ni igrao, znači samo rad u windowsima i net gdje radi normalno
danas sam skinio s1 i skoro me šlog trefio kad sam vidio da pol čipa od gpu nije nasjeo na dio od s1 što treba, ili je s1 grbav ili grafa? maknio sam one plastične distancere i malo poštelovo savio onaj dio da nasjedne bolje na gpu i zašarafio muški

, rezultat grafa i dalje cvrči ali nebaca nikaki eror pod opterečenjem, samo cvrči
onak iz radoznalosti jel grafa pod rikavanjem i koji k... cvrči? gpu čip?
pitao sam mislim člana wolverina za ovo prije nekih mjesec dana, pa me on upito dali sam pretego šarafiče pa sam malo popustio al opet isto se dešava cvrčala je i bacala neki open gl eror, no danas samo ovo donekle popravio pa čisto informativno šta se dešava sa grafom
isprike na podužem postu