@tomislav - ma teško da je napukla matična, ipak pazim donekle na njega. a i mogu ga nosit i micat bez problema...dok ga ne uhvatim za to jedno misto. A što se tiče tvoje matične, vidio sam dosta ljudi tu na forumu koji popravljaju matične, možda bi se s njima mogao nešto dogovoriti, popravak, tj. zamjena u servisu ti se stvarno nikako ne isplati.
@domy - je, tamo je i wlan i gpu i modem, hard i memoriju sam odmah izvadio da ne bi bilo ajme meni. Nijedno nije reagiralo na pritisak, samo ta baterija, mogu i sliku linkat čim nađem fotoaparat.
@Fripper - da, to ću i napraviti.
A laptop se od jutros više ne želi ni upaliti. Šteta što mi je tek noćas palo na pamet da mi kod startupa nešto piše za bateriju, samo što ja to nikad nisam pročitao do kraja jer mi je bateriju od laptopa proglašava mrtvom već više od 6 miseci, možda je ovo bilo za cmos bateriju. kad ga krenem paliti sad zasvitli power button, zablinka ledica kod priključka za ac adapter i ugasi se. Sad je to već kriza. Postao sam topic i na hp supportu pa nitko ne odgovara, servisi ne rade subotom, a najbliži hp-ov ovlašteni servis mi je trenutno 100tinjak km udaljen.
Idem sad nać voltmetar, raspitat se gdje u istri mogu naći cmos bateriju za njega ako je ona umrla jer nisam nazad u zagrebu do sredne sljedećeg tjedna, i sad se već nadati da je stvarno to sve do baterije jer ako nije onda sam tek u govnima