View Single Post
Staro 03.03.2012., 10:33   #447
Zekoslavzeko
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor viking.software Pregled postova
evo, potemkin me pretekao. ako je 1400 limit, onda prestigio 5080. tu ti je upravo njegov mali review, i mislim da je prilično neutralno i korektno napisao.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=226261

za ostale prestigiove proizvode ti je tu LINK

kyros zvuči dobro na papiru. ja se upravo dopisujem sa čovjekom koji ga je dobio malo za upoznavanje, pa će napraviti i kakav reviw, no, on ima model 10" - 1152. osim dijagonale ekrana, sve je unutra isto. postoji i njihov forum: LINK

bottom-line, ja za sada kyrosa ne bih kupovao jer je još friški na našem tržištu i podrška za ove modele koje je čipoteka uvezla su još "na kapaljku".
neke specifikacije su krivo navedene, pa čak ni na službenom siteu se na par mjesta ne poklapaju.

tako da moj glas ide prestigiu 5080. NABAVA-CIJENE
Koja je razlika između androida 2.3 i Ice Cream Sandwich (Android 4)?
Mislim u čemu su poboljšanja? Da li Ice Cream Sandwich ima veće hardverske zahtjeve od Gingerbread-a? Ako uzmem tablet sa 512 RAM-a, što je dosta za Gingerbread, hoće li to biti dosta i za Ice Cream Sandwich? Koliko dugo je prestigio 5080B na tržištu? Kako se je pokazao u kvaliteti - trajnosti , da se ne "rasklima" nakon nekog vremena?

Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Se meni samo čini ili su specsi ovoga čuda maltene jednaki kao od Prestigia 5080B?
Čini mi se da se isplati proteći tih 100 kuna više kad je Prestigio potvrdio da Ice Cream Sandwich (Android 4) dolazi na njega...
Kako si zadovoljan sa svojim Prestigio-m 5080B? Obzirom da ga imaš puna dva mjeseca, znaš ga u dušu!

Zadnje izmijenjeno od: nino. 06.03.2012. u 10:12.
Zekoslavzeko je offline   Reply With Quote