View Single Post
Staro 02.03.2012., 09:42   #1829
Hidetada
Registered User
Moj komp

Hidetada's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor dulesbj Pregled postova
a.war je izbacio betu svoga novoga roma-evo link pa probajte
stavio je 5mpx kameru,i one izmjene od prvog updejta:
Rom nema overclocking.
link:
http://www.mediafire.com/?m4gef9b68s517g7

Jučer root-ao Sonic-a i stavio navedeni ROM
-Brži od stocka
-Greška sa 6-znamenkastim brojevima je očito uklonjena.
-Nakon prvog pokretanja znatno više slobodne memorije od stocka (50-60 MB) i slobodnog prostora na uređaju (cca 130MB)
-Dropdown notification menu je ko na stocku i nemam primjedbi
-WLAN radi OK
-kamera od 5Mpx niš posebno po kvaliteti
-baterija za sad djeluje rasterećenije a uređaj fluidniji

Mane koje sam uspio primjetiti:

- Ni "Pokretač" ni "Huawei pokretač" nemaju opciju loopinga zaslona... barem nisam našao kako to postaviti (tj., kretanje po zaslonima je moguće samo skroz lijevo ili skroz desno, za razliku od stock Tele2 ROM-a gdje kad sam došao skroz desno me prebacilo na prvi lijevi zaslon ili skorz lijevo me prebacilo na zadnji desni zaslon)

- Postavke poruka se u većini slučajeva ne žele otvoriti

- Nakon nekoliko posjeta Marketu, aplikacija se počela rušiti... (EDIT: malo pratim po forumu i došao sam do zaključka da sam očito osobno kriv za to zbog neopreznog baratanja Titanium Backupom)

- Na stock Tele2 ROM-u sam imao problem sa variranjem zvuka u mikrofonu (neki sugovornici sa različitim mobilnim uređajima tvrde da mi se glas u nepravilnim intervalima stišava i pojačava.... isti slučaj i sa susjedovim stock Sonic-om.... većini ostalih sugovornika je sve OK ) .... uglavnom, ni ovaj ROM nije uklonio ovu manu

Zadnje izmijenjeno od: Hidetada. 02.03.2012. u 13:23. Razlog: osobno prosvjetljenje
Hidetada je offline   Reply With Quote