Citiraj:
Autor HumWeed
pogledaj npr kako je C&C 3 bio radjen, nakon sto je Westwood Studios izbacio Firestorm vec su radili na C&C 3 (znaci 1999-a)
imali su vise restarta (ovo je 1 dev potvrdio), naravno nakon sto je EA sve skurio tu je stalo dok nisu reciklirali dio togap
|
U nekim tockama si u pravu, ali "poceli razvijat 2005" ne znaci intenzivno razvijali od 2005-2012. Pretpostavljam da se intenzivno radi zadnje 3 godine... Do tada samo crtkarije, sitno planiranja, koncepti i slicne stvari.
E i kad mi netko spomene Westwood Studios u istoj prici sa Blizzardom...

Ja, kao totalni obozavatelj C&C serijala od samog pocetka (kupio sa zadnjim parama originalni prvi dio kad je iziso, to valjda dovoljno govori) se pokenjam na Westwood skupa sa svime sto su napravili od C&C serijala.
Od nekad kraljeva RTSa su spali na splacine - umjesto da naprave jednu dobru igru u 5 godina, oni izdaju 2 ili 3 od kojih ni jedna nije ni blizu originalu.
Tako da ajmo mi o D3.

I molim tutleke koji nisu ni igrali betu a se*u da ce D3 bit sranje i slicno - da si nadju pametnijeg posla. Overclockajte, igrajte Simse, Facebook - samo se manite kenjanja dok igra ne izidje. Ako izidje i bude losa, zelim cut kritike. I to samo od ovih koji su platili original