View Single Post
Staro 01.03.2012., 10:57   #1821
maxtormaster
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor KeiOffice Pregled postova
Zvuci predobro da bi bilo istinito iskreno... nekako sumnjam da je moguce izvuci toliko veci kapacitet iz baterije iste velicine kao i tvornicka baterija...

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1170685

Ovdje se raspravljalo nesto bas o tim "Gold high capacity business battery", doduse ne za Huawei Sonic nego neki drugi mob, no mislim da se moze primjeniti i na ovu bateriju buduci da se radi o istome proizvodjacu, netko je otvorio bateriju pa je unutra bila celija od 750mAh...

Sretno s time, i svakako javi kad ti stigne ako si je vec narucio da li stvarno vrijedi dati novce za tu bateriju ili ne, tj. da li ti traje ista duze nego originalna baterija...

U svakom slucaju dobro pa si narucio preko ebaya pa uvijek mozes otvorit case i pozalit se da prodavac prodaje robu koja ne odgovara opisu/specifikacijama i trazit svoje novce nazad

evo stigla i od 3000 mah baterija sa novim poklopcem . stavljena prekjucer u pogon i upravo na testiranju . za ovu prvu bateriju Kei je bio u pravu traje kao i original tako da nista posebno . makar i neka kao original traje a ne da je slabija.
e sad sto se tice ove nove mogu vam reci da je bolesno koliko se izivljavam na mobitelu ,pozivi aplikacije,instalacija,poruke wifi on stalno .baterija je unutra 1 dan i 23 h i na 75% je sa konstatnim drndanjem po mobitelu . znaci i i vise nego odlicno . po ovom smatram da mi je samo za sms i pozive drzala bi sigurno nekih 7 dana ako ne i vise . doduse naravno punio sam je malo duze od standardne ali isplati se svakako makar meni . inace mrzim kad moram pratiti u kakvom mi je stanju baterija i opterecivati se time hoce li izdrzati dan na poslu ili ne .
jeste da je mobitel malo glomazniji ali isplati se svakako .
maxtormaster je offline   Reply With Quote