01.03.2012., 07:23
|
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
Autor viking.software
ekran često ne možeš vidjeti dok ga ne upališ doma. a to se može zahvaliti našim trgovcima.
512rama i 1gb. osim za igre, ali ni one nisu nešto previše zahtjevne, ta razlika se u svakodnevnom radu ne osjeti. pod svakodnevni rad mislim na internet, tviter, newsi, rss, znači, uglavnom sve što je vezano za on-line. pogledati video, poslušati mp3 ili internet radio, sve je to moguće u 512 a da ni ne osjetiš. naravno, s tom pretpostavkom da se ne instalira gomila gluposti i nepotrebnih stvari koje se podižu sa sustavom i koriste se jednom mjesečno ili rjeđe. ali, svatko ima svoj način korištenja. pa se i klasični pc počne vući nakon određenog vremena i instaliranja svakojakog shareware-a.
tako da je tih 1gb (koji ionako neće biti sav raspoloživ) više stvar koja te privuče jer je to "više i bolje od 512". pogledaj malo postove s početka ovog topica gdje su forumaši kupovali tablete sa 256mb rama i govorili da nema zapinjanja. sam android, kao OS, je sa verzijom 2.3.x unaprijedio manipulaciju memorijom, pa i on sam gasi nepotrebne ili neaktivne aplikacije ako mu zafali memorije.
je, bolje je 1gb nego 512mb, ali nije nešto što bi nekoga trebalo odbiti od kupovine.
za ekran sam napisao-ovisi za što se primarno koristi i veličina od 10" nije nužno bolja i ne izgledaju aplikacije bolje ako su na većem ekranu.
|
Ispravi me ako grijesim, jer nisam imao nijedan android tablet u rukama, ali mob. jesam (i sve kako pises, cim ponestane memorije, sam cisti appse iz pozadine). Cesljajuci po netu sam naisao da ako je npr. otvoren browser s vise tabova, da onda na Archosu vracanje na neki drugi tab uzrokuje reload srtranice na tom drugom tabu. To moze biti iritantno, ovisno o tome sto je na stranici, ali kao sto rekoh, nisam se osobno uvjerio. Eto, tu me tih 512MB rama mucilo, a i sam sam bio na korak da kupim tog Archosa, dakle tablet mi je sasvim ok.
|
|
|