Citiraj:
Autor srkee
ne možeš pogrješiti ako je to ICS, ima razlike koje nije moguce previdjeti.
ako je samo cm7 sa ics skinom lako se vidi, ics je potpuno drugaciji, pocevsi od multitaskinga, setting menije, sučelja koje je izmjenjeno, soft tipkama...
|
Upravo zato i mislim da nije samo cm7 sa ics skinom, jer je upravo settings meni dosta drugaciji, ima u njemu kao četiri taba, a na drugome tabu su opcije koje se nalaze u standarnom settings meniju gingerbread romova... soft tipke su malo zblesirane, sad sam se bas toga sjetio, npr pritiskom na search tipku na mobu mob bi se zakljucao kao da sam stisnuo power tipku...
E sad sto se tice ovoga izmjenjenog settings menija, vidio sam na kineskim forumima da se spominju neki LiGux romovi, to je kolko sam uspio skuziti pomocu google translate-a neka modifikacija cyanogen romova, s time da je na njima settings meni kao na cm9... tako da sve je moguce, pa i to da je taj "cm9" zapravo cm7 sa ligux settings menijem, animacijama i UI elementima ICS-a... nadam se da ce rom kad tada biti upotrebljiv, i doci do te faze da se omoguci hardware-ska akceleracija, ako to bude radilo onda nema sumnje da se radi od ICS rom-u...
A sto se tice testiranja toga da li je rom stvarno ICS ili ne na nacin da se proba instalirati nova verzija google chrome-a za android, meni to bas i nije pouzdano, jer sa dosta romova chrome prvobitno nije radio koliko sam skuzio po xda, da bi se kasnije pojavile neke modificirane chrome-a koje rade i sa romovima na kojima prije chrome nije radio...