View Single Post
Staro 29.02.2012., 21:26   #15
DarkGuard
Registered User

Datum registracije: Feb 2011
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
A ako će prigovarati, ispričat ćemo se i reći da je neka greška."
Niti su se ispričali, niti je greška. Ništa. Vratio sam im to isti dan i poslao dokaz o slanju, da bi nakon dva dana oni poslali kurira da im ponovno predam već poslani paket! Dakle, tražili su nazad to svoje staro razvaljeno, iako sam već poslao, kao i dokaz o slanju. Od tada pustoš. Ali da oprostite na rječniku, tko ih ****.
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Javio si se Roccatu? Ili se i oni prave grbavi?
Prave se svi grbavi! Ima toga jako puno za napisati, ali neda mi se.
Prvo su u Roccatu rekli da nemaju pojma, a kada sam im spomenuo da ću ove fotke objaviti na forumu i facebook-u, onda su me pokušali podmititi i ušutkati, da će mi kao sada ponovno poslati i još nešto samo da ovo nigdje ne objavim! Ako si s namjerom u početku napravio nešto takvo, čega se onda sramiš?! Naravno, ništa od toga. Mene ne možeš podmitit s ničime... bummer
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Opće je poznata stvar da njihova roba se često prepakira pa postaje "nekorištena" nakon nekog Lan partyja.
Oni to dobili od sponzora jel
Aha, znači već imaju takvu reputaciju, fino bome... ha ha, da nije žalosno bilo bi smiješno...
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
koja bljuzga ,jednom sam tamo kupio neki mp3 player samo i ne namjeravan više ni prazan cd više nakon viđene "nagrade". Radije ću platit i koju kunu više za korektan odnos.
Da rezimiram: kakav distributerčić takvi su i ovi. Ne trebaju mi nikakve nagrade više ni od jednih ni drugih, ovo boldano mi je najveća nagrada (dovoljno mi je da su se ogadili makar jednoj osobi sa takvim ponašanjem)! A oni svoju patetiku nek šire negdje dalje, meni neće.

Zadnje izmijenjeno od: DarkGuard. 01.03.2012. u 08:03.
DarkGuard je offline   Reply With Quote