View Single Post
Staro 29.02.2012., 17:59   #3111
Wind Chaser
Registered User
Moj komp

Wind Chaser's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Ja sam Amisov korisnik 2u1 usluge jos od vremena akcije u kvartu prije 3-4 godine kada su (za to vrijeme) nudili stvarno odlicne uvjete za nove korisnike:
  • 4Mbps/768Kbps flat
  • 1500min besplatnih minuta u fiksnoj mrezi
  • wlan router
i to sve za 1kn bez ugovorne obveze.
Nemogu reci da sam imao previse problema osim sto sam morao mijenjati router jer je riknuo prije kojih godinu dana, no to sam obavio jednim pozivom i posjetom njihovom uredu u Buzinu.
Ono sto najvise smeta je sto poput vecine drugih ISP-ova zanemaruju stare korisnike. Nakon ove najnovije akcije u kojoj su novima ponudili 50% jeftinije pakete za prvih godinu dana obveznog ugovora od dvije
(s vremenom su to skratili na 6 mjeseci vjerojatno zbog revolta starih korisnika od kojih su neki raskidali ugovore da bi mogli uzeti pogodnosti kao novi), udostojili su se i postojece obavijestiti o nekim pogodnostima.
Tako sada nude 300kn odmah i 300kn nakon godine i pol korištenja usluge s time da prvih 6 mjeseci korisnici B paketa mogu uzivati u brzinama C paketa do 24Mbps.
Mislim da su nesto slicno nudili i u pocecima nove akcije, no morao si zvati sluzbu za korisnike i raspitivati se o tome. Sad su se napokon udostojili to poslati vjerojatno onima koji nisu vezani ugovorom, a koji se bas ne informiraju toliko cesto o popustima. U to vrijeme se postojece korisnike smirivalo pricanjima kako ce biti "proljetna akcija" i za njih s posebnim pogodnostima. Ako je to sve sto ce biti od te akcije, jedino sto mogu reci je
Wind Chaser je offline   Reply With Quote