View Single Post
Staro 29.02.2012., 13:24   #438
dudof1
Registered User

Datum registracije: Oct 2011
Citiraj:
Autor viking.software Pregled postova
...

problem sa ekranom je bio, a svaki takav primjerak se ekspresno mjenja za novi. čak mislim da ih kod nas više ni nema, da su poviučeni.

hdmi ima i archos.
stražnja kamera?! koji će ti vrag stražnja kamera? prvo to toliko glupo izgleda slikati/snimati s tabletom da ti to ne mogu opisati, a drugo, kvaliteta, kod kojeg god tableta je upitna. tako da kamera ne može biti ni minus ni plus. ako je tu, ok, ako je nema, opet ok.

8-16gb flasha. da, ali uvijek postoje sd kartice.
archos ima ili će dobiti pristup na "pravi" market. tako da ni to nije problem.

izmjenjiva baterija je plus u odnosu na SVAKI tablet. mada, svaka ta baterija će trajati više nego što će netko koristiti tablet.

bloatware-itekako veliki problem kojeg se nekada ne može riješiti ako se ne roota. mada je takvih programa ipak manje. u svakom slučaju, žalibože prostora na flashu.

veličina ekrana-4:3 je ugodniji za mail/internet. 16:9 je bolji za filmove.

po pitanju cijene, već sam mu napisao-archos 2400 ali dobije i 3g, ako ekran nije problem.
Ok ako je ekran rijesen, ali to ne vjerujem dok ne vidim ili ako ne garantiraju u trgovini.

Sto se tice straznje kamere, slazem se, meni skroz nepotrebno, dakle nije kljucno. Ali bitnija razlika je 1GB rama i velicina displaya.

A za Market sam stavio '+', naravno.

Da, kad si spomenuo 3g, to je definitivno '+' ako je zahtjev takav. Ali, ako imam npr. mobilni internet na android smartphoneu, ukljucim portable hotspot i spojim se preko svog moba wifi-em na net bez potrebe za 3g na tabletu.
dudof1 je offline   Reply With Quote