View Single Post
Staro 28.02.2012., 21:06   #301
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor ogy_dogy Pregled postova
Ne kužim, zašto je market nedostupan? meni sasvim ok radi, istina ne mogu kupovati appove ali niti ne želim, da želim i to se da zaobići.
Što se tiče kontakata, ovi tvoji x i y su me zbunili, ali cu ti reći što sam ja napravio pa ti možda pomogne. Odeš na windows live stranicu i povežeš taj account sa fb-om. nakon toga ti svi frendovi sa fb-a se pojave i na contacts listi live accounta, e sad tu možeš uređivati do mile volje, a što je najjače ako napraviš hard reset opet syncaš isti acc i sve ti je već složeno. nadam se da sam imalo pomogao
Evo dela market, Skydrive ne iz browsera, bilo s kompa, bilo s onog na mobitelu, drugom kompu... javi:
Citiraj:
There's a temporary problem

There's a temporary problem with the service. Please try again. If you continue to get this message, try again later.

Dok na mobitelu iz Office hub-a radi - svi dokumenti skinuti s maila se uplaodaju gore i nakon što ih obrišem s telefona ih opet mogu bez problema skinuti.

Problem s Facebookom sam riješio da sam ih linkao pa mi ispiše ime osobe iz imenika - nije neko rješenje, no sreća pa ta osoba nema Facebook profil.

Sada pak imam problem da me ljudi koji zovu s 098 (barem za njih par što me zovu stalno) ne piše ime kontakta nego broj. Snimljeni su kao 098xxxxxxx, no tako su snimljeni i drugi brojevi pa ne vidim problem. 091, 095, 097 i 099 rade normalno.
i kupuju skupe lance

Srdan je offline   Reply With Quote