View Single Post
Staro 28.02.2012., 14:48   #543
The Satara
Premium

The Satara's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
To mi je, zapravo, jedna od boljih rundi (za defeat), vidjeti opaske.
Samo sam htio reći da, iako mi je učinak bio dobar (vidjeti post gore)
Ako je tebi dobar učinak da nakon ispucanih 15 granata u T8 tenku imaš 150xp i 7k creditsa, onda bravo za tebe, samo tako nastavi!
Citiraj:
mogu se **%& sa skill-om kada ostatak ekipe nije na nivou
Imaš na službenom forumu mod za skinuti koji pokazuje ingame win i efficiency ratio pojedinog igrača pa prati malo kako i koliko skill dobrih pojedinaca utječe na konačni ishod runde i pokušaj sebe usporediti s njima.
Citiraj:
a statistički W/L se vrti oko 50%
Za isključivo solo igranje random bitki, statistički to zapravo ovako izgleda: 33% rundi ćeš izgubiti bez obzira koliko dobar bio, 33% ćeš pobijediti bez obzira koliko loš bio. Kako će se ostalih 33% rasporediti je stvar skilla, odnosno nedostatka istog, pa će se loši igrači vrtjeti oko 45%, oni prosječni oko 50%, natprosječni oko 55% dok će oni najbolji imati win ratio oko 60%. Preostalih 1% je za neriješene runde.
Citiraj:
nije dovoljno napraviti 3-4 hit-a po rundi, kako se tvrdi u jednom od postova gore, pa da stvari "izgledaju ružičasto" (a što se sugerira, zapravo).
To se nigdje ne tvrdi. Ono što se tvrdi jest da je sa IS3 dovoljno imati 4 PROSJEČNA hita sa ukupnim PROSJEČNIM damageom od 1560 po rundi kako bi se bez problema bilo barem na nuli ili (vjerojatnije) u laganom plusu. Zaviri u svoju IS3 statistiku i podijeli ukupni damage s brojem odigranih rundi i vidjet ćeš da (prema do sada s tvoje strane pokazanom i rečenom) nisi ni blizu tome broju.
Citiraj:
nema šanse da napreduješ bez money-makera sa IS3 na IS4.
Ima šanse, samo bi trebalo puno više vremena.
Citiraj:
(konkretno, kada zarade KV nipošto isti prodati jer skoro da nema boljeg money-makera, uopće)
Stvar ukusa, ima još dobrih free money makera u igri.

Citiraj:
Nego, spremaju se nemale promjene u tech tree-ovima, pogotovo za rusku granu, tako da svi vi koji vozite IS3-cu probate čim prije doći do IS4 jer će to uskoro postati tier 10 tenk
Zapravo se ne moraju jako žuriti jer bi ta promjena trebala doći tek sa 7.3 updateom, a isti neće još skoro.

I na kraju, da se razumijemo, ja nisam protiv premiuma (i preporučam ga svakome tko misli iole "ozbiljno" igrati) jer ga u konačnici i sam plaćam, ali ne zato što bez njega ne bi mogao, već zato što mi štedi puno vremena. Premium je u ovoj igri zasigurno way to go, ali nije only way to go, već omogućuje komotnije igranje, a time i veći užitak igranja. Ja to vidim kao, recimo, vožnju vlakom - ne moraš se voziti prvim razredom da bi stigao na odredište, ali će ti putovanje u istom biti sigurno ugodnije.

The Satara je offline   Reply With Quote