Citiraj:
Autor windfucker
To mi je, zapravo, jedna od boljih rundi (za defeat), vidjeti opaske.
Samo sam htio reći da, iako mi je učinak bio dobar (vidjeti post gore)
|
Ako je tebi dobar učinak da nakon ispucanih 15 granata u T8 tenku imaš 150xp i 7k creditsa, onda bravo za tebe, samo tako nastavi!
Citiraj:
Autor windfucker
mogu se **%& sa skill-om kada ostatak ekipe nije na nivou
|
Imaš na službenom forumu mod za skinuti koji pokazuje ingame win i efficiency ratio pojedinog igrača pa prati malo kako i koliko skill dobrih pojedinaca utječe na konačni ishod runde i pokušaj sebe usporediti s njima.
Citiraj:
Autor windfucker
a statistički W/L se vrti oko 50%
|
Za isključivo solo igranje random bitki, statistički to zapravo ovako izgleda: 33% rundi ćeš izgubiti bez obzira koliko dobar bio, 33% ćeš pobijediti bez obzira koliko loš bio. Kako će se ostalih 33% rasporediti je stvar skilla, odnosno nedostatka istog, pa će se loši igrači vrtjeti oko 45%, oni prosječni oko 50%, natprosječni oko 55% dok će oni najbolji imati win ratio oko 60%. Preostalih 1% je za neriješene runde.
Citiraj:
Autor windfucker
nije dovoljno napraviti 3-4 hit-a po rundi, kako se tvrdi u jednom od postova gore, pa da stvari "izgledaju ružičasto" (a što se sugerira, zapravo).
|
To se nigdje ne tvrdi. Ono što se tvrdi jest da je sa IS3 dovoljno imati 4 PROSJEČNA hita sa ukupnim PROSJEČNIM damageom od 1560 po rundi kako bi se bez problema bilo barem na nuli ili (vjerojatnije) u laganom plusu. Zaviri u svoju IS3 statistiku i podijeli ukupni damage s brojem odigranih rundi i vidjet ćeš da (prema do sada s tvoje strane pokazanom i rečenom) nisi ni blizu tome broju.
Citiraj:
Autor windfucker
nema šanse da napreduješ bez money-makera sa IS3 na IS4.
|
Ima šanse, samo bi trebalo puno više vremena.
Citiraj:
Autor windfucker
(konkretno, kada zarade KV nipošto isti prodati jer skoro da nema boljeg money-makera, uopće)
|
Stvar ukusa, ima još dobrih free money makera u igri.
Citiraj:
Autor windfucker
Nego, spremaju se nemale promjene u tech tree-ovima, pogotovo za rusku granu, tako da svi vi koji vozite IS3-cu probate čim prije doći do IS4 jer će to uskoro postati tier 10 tenk
|
Zapravo se ne moraju jako žuriti jer bi ta promjena trebala doći tek sa 7.3 updateom, a isti neće još skoro.
I na kraju, da se razumijemo, ja nisam protiv premiuma (i preporučam ga svakome tko misli iole "ozbiljno" igrati) jer ga u konačnici i sam plaćam, ali ne zato što bez njega ne bi mogao, već zato što mi štedi puno vremena. Premium je u ovoj igri zasigurno way to go, ali nije only way to go, već omogućuje komotnije igranje, a time i veći užitak igranja. Ja to vidim kao, recimo, vožnju vlakom - ne moraš se voziti prvim razredom da bi stigao na odredište, ali će ti putovanje u istom biti sigurno ugodnije.