Citiraj:
Autor The Satara
Dečki, moj post je bio potaknut windfuckerovim prethodnim u kojem je on postao jednu (lošu) rundu u kojoj je u debelom minusu. Htio sam čisto pokazati njemu (a i ostalima, koji planiraju zaigrati bez plaćanja) da nije sve tako sivo.
Bojane, majstore, pa nisam ja nigdje naveo da bez premiuma možeš i trebaš sa T7/8 tenkom zaraditi za slijedeći, već da možeš ostati na nuli ili biti u laganom plusu. Već i vrapci na grani pjevaju da se u tu svrhu koristi neki T5/6 tenk.
Inače, IS je najteži T7 tenk za ostati u plusu, jer ima najmanju penetraciju, a najskuplje granate, i još povrh svega najmanje HP. Premda je popravak IS3 50% skuplji od IS-a, s njime je lakše ostati u plusu, jer si 90% vremena u istim mečevima kao i sa IS-om, frontalno si puno teža meta od IS-a, imaš top s puno boljom penetracijom, a cijena granata je ista kao i kod IS-a.
Good night fellow tankers 
|
To mi je, zapravo, jedna od boljih rundi (za defeat), vidjeti opaske.
Samo sam htio reći da, iako mi je učinak bio dobar (vidjeti post gore), mogu se **%& sa skill-om kada ostatak ekipe nije na nivou, a statistički W/L se vrti oko 50%- nije dovoljno napraviti 3-4 hit-a po rundi, kako se tvrdi u jednom od postova gore, pa da stvari "izgledaju ružičasto" (a što se sugerira, zapravo).
Prosječno, gubiš 3-4k silvera uz zaradu xp-a oko 300 po rundi, i nema šanse da napreduješ bez money-makera sa IS3 na IS4.
Da ne trujem thread, zbilja mi se neda više, samo ne želim da oni koji ulaze u ovu igru gaje neke iluzije o višim tier-ima i napretku (konkretno, kada zarade KV
nipošto isti prodati jer skoro da nema boljeg money-makera, uopće), i da izbjegnu slične zamke.
....
Nego, spremaju se nemale promjene u tech tree-ovima, pogotovo za rusku granu, tako da svi vi koji vozite IS3-cu probate čim prije doći do IS4 jer će to uskoro postati tier 10 tenk, a besplatno ćete dobiti jedan od SU modela koji postaju zamjena za IS4 i vode ka IS7-ici
Slično će biti i sa KV-ovcima koji imaju kupljenu/mountanu onu drugu kupolu, jer se i ta grana dijeli na dvije i ide u tier 6 klasu.
Više na služb. stranicama, da sad ne linkam bezveze.
Good luck