View Single Post
Staro 28.02.2012., 12:33   #541
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor The Satara Pregled postova
Dečki, moj post je bio potaknut windfuckerovim prethodnim u kojem je on postao jednu (lošu) rundu u kojoj je u debelom minusu. Htio sam čisto pokazati njemu (a i ostalima, koji planiraju zaigrati bez plaćanja) da nije sve tako sivo.

Bojane, majstore, pa nisam ja nigdje naveo da bez premiuma možeš i trebaš sa T7/8 tenkom zaraditi za slijedeći, već da možeš ostati na nuli ili biti u laganom plusu. Već i vrapci na grani pjevaju da se u tu svrhu koristi neki T5/6 tenk.

Inače, IS je najteži T7 tenk za ostati u plusu, jer ima najmanju penetraciju, a najskuplje granate, i još povrh svega najmanje HP. Premda je popravak IS3 50% skuplji od IS-a, s njime je lakše ostati u plusu, jer si 90% vremena u istim mečevima kao i sa IS-om, frontalno si puno teža meta od IS-a, imaš top s puno boljom penetracijom, a cijena granata je ista kao i kod IS-a.

Good night fellow tankers
To mi je, zapravo, jedna od boljih rundi (za defeat), vidjeti opaske.
Samo sam htio reći da, iako mi je učinak bio dobar (vidjeti post gore), mogu se **%& sa skill-om kada ostatak ekipe nije na nivou, a statistički W/L se vrti oko 50%- nije dovoljno napraviti 3-4 hit-a po rundi, kako se tvrdi u jednom od postova gore, pa da stvari "izgledaju ružičasto" (a što se sugerira, zapravo).
Prosječno, gubiš 3-4k silvera uz zaradu xp-a oko 300 po rundi, i nema šanse da napreduješ bez money-makera sa IS3 na IS4.

Da ne trujem thread, zbilja mi se neda više, samo ne želim da oni koji ulaze u ovu igru gaje neke iluzije o višim tier-ima i napretku (konkretno, kada zarade KV nipošto isti prodati jer skoro da nema boljeg money-makera, uopće), i da izbjegnu slične zamke.
....

Nego, spremaju se nemale promjene u tech tree-ovima, pogotovo za rusku granu, tako da svi vi koji vozite IS3-cu probate čim prije doći do IS4 jer će to uskoro postati tier 10 tenk, a besplatno ćete dobiti jedan od SU modela koji postaju zamjena za IS4 i vode ka IS7-ici

Slično će biti i sa KV-ovcima koji imaju kupljenu/mountanu onu drugu kupolu, jer se i ta grana dijeli na dvije i ide u tier 6 klasu.

Više na služb. stranicama, da sad ne linkam bezveze.

Good luck
  Reply With Quote