View Single Post
Staro 27.02.2012., 19:13   #536
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor The Satara Pregled postova
Dva su načina u igri da dobijete xp i creditse, scoutanje i/ili damage. Pošto s heavy tenkom scoutanje ne dolazi u obzir, ostaje nam damage.

Naravno da nismo svi jednako vješti i da će jednima trebati više vremena da izgrindaju creditse i xp za slijedećeg tenka od drugih, međutim, ako ne možete u prosjeku sa IS-om imati barem tri hita (avg. dmg. 390 x 3 = 1170 dmg) po rundi ili sa IS3 barem četiri (avg. dmg. 390 x 4 = 1560 dmg), onda nešto jako krivo radite, jer to vam je i bez premiuma dovoljno ne samo da ostanete na nuli, već i da zaradite.
Da, ali koliko ti tih 3-4 hit-a donese xp-a na freemium verziji?
Oko 150-200 ako izgubite, ili oko 300-400xp za pobjedu.
Sa tim da trebaš smjestiti ta 3-4 pogotka, preživjeti i ne dobiti po repu, jer tenk košta između 10 i 12k silvera, a "pušing" i uništen IS3 biva nagrađen sa 3-7k silv.
Uzmi 120mm top, pa speglaj jedno 7-8 pokušaja i to je još par tisućica za ammo.

.
Freemiumi, oči nam se moraju izvrnuti od igranja da bi postigli nekakav pomak, i to je surova realnost...tamo smo da dođemo sa skill-om do tier7/8 i stagnacija, i da budemo dobar otpor platišama sa tier 9/10.
Moj prosje xp-a po bitci je 220 za sve tenkove i jbg., možda sam loš igrač, ali opet: za jedan dan premiuma sa KV5 pobrati milijunčić silvera...toliko o razlici free vs premium (acc./tank).

I još jednom: pričajte vi o skill-u kol'ko hoćete, ali kada upadnete u ekipu koja starta sa minusom od 3-4 tenka u prvome dijelu partije... baj-baaaj...pa sve da neznam što imate u garaži.

Timski rad je 90% ove igre, ostalo je sreća (MM, server lag/loš ping, ljudski faktor...).

UPDATE:
Evo završio jednu partiju maloprije sa IS-3:
Izgubili smo.
Ja bio zadnji preživjeli, uništen na kraju.
Uništio:1
Oštetio:4
Detektirao:1

xp: 146
credit: 7.361
repair: 10.784

+ trošak za 15-ak kom. municije.

Imam i SS na mobu.

Toliko o tome

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 27.02.2012. u 21:19. Razlog: dopuna
  Reply With Quote