View Single Post
Staro 26.02.2012., 09:32   #532
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor Audi45 Pregled postova
... zakljucak koji se nameče na kraju ovog posta: ili sam ja jebeni wunderkind kad je u pitanju WOT ili tvrdnje da je nemoguce igrati t7 i na vise bez prem. acc. hrpa bikovih izlučevina, jbga odlucite sami.
Nije nemoguće, no pitanje je svrhe igranja tier 8/8+ klase a bez premium acc. ili premium tenka, ako te zanima ikada "sjesti" za upravljač tier 9 ili 10-tke.
Po mome iskustvu sa IS3 do IS4 bi mi trebalo oko 1000 mečeva kao freemium a da bih uopće zaradio xp za prelazak, a to isto bi me koštalo još 300-400 dodatnih vožnji u KV-u i/ili M4 kao "money maker" klasi da namaknem tih cca 2-2,5 miliona razlike tier8 vs tier9.
A gdje su gubici vezani za 120mm ammo, razvoj i kupovinu modula, itd...
Ovo gore što sam iznio je čak jako optimistična kalkulacija...

A te priče o nadprosječnim igračima, itd...slabo se to odražava na income, jer ishod meča ovisi i o ostatku ekipe, tako da "ti sam loš" ili "ti sam jako dobar" znači razliku u cca 10-15% više ili manje od onoga gore prosjeka kojega sam naveo.
Laže tko kaže da napreduje igrajući samo tier8 non-premium tenk, i to kao freemium igrač.
U najbolju ruku je to zanemariv plus, bez "money-makera" koje peglaš 2-3 runde da bi mogao koristiti najjače oružje u tier8 i pokriti repair i resuply troškove.
Barem je tako za rusku granu, barem je tako za heavy tier 8 tenk.
  Reply With Quote