View Single Post
Staro 26.02.2012., 01:16   #284
Markom X
Registered User

Datum registracije: Feb 2012
Lijep pozdrav svima! Novi sam na forumu i unaprijed se ispričavam ako što krivo protumačim ili bubnem Nisam audiofil niti si mogu priuštiti nekakvu bog zna kakvu audio opremu od ove koju posjedujem koja je skromna....uglavnom imam stereo pojačalo a klase iz dobre stare 1984 godine i solidne bookshelf zvučnike,muziku slušam isključivo preko kompa i njegove integrirane zvučne i zvuči to ok,čist zvuk,detaljan......ali odlučio sam se na kupnju zvučne kartice i odlučio se na Asus Xonar Essence ST....e sad se pojavljuje problem u tome da se ne kužim u te softverske stvari, instalacija drivera, postavke zvučne,pročitao sam sve do sad komentare ali mi i dalje dosta stvari nije jasno....npr. wasapi plugin za foobar?, ASIO 2.0 podrška za foobar? pa općenito instalacija drivera zvučne,zaobilazak signala integrirane zvučne? najvijerovatnije puno tražim ali očajan sam,htjeo bih izvući maximalno iz ovog audio setupa a glup sam za nabrojane stvari,eto zahvalan sam unaprijed na vašem strpljenju pa ako mi tko može malo objasniti nabrojane stvari,nekakve smjernice,linkovi su dobrodošli hvala pozz
Markom X je offline   Reply With Quote