Ovo jadikovanje sa zaradom, tier 7 i veci vec mi ide na muski spoli organ.
Prvenstveno odbijaju se novi igraci od igre, uvodi nepotrebna nervoza u igru itd.
Zato hajmo redom nesto pojasniti:
1. Dok se ne istraze moduli i dok posada ne bude na barem 90% vise si u minusu nego u plusu bez obzira koje je vozilo u pitanju.
2. Sa svim modulima i posadom na 90% i vise lagano si u plusu, bez obzira pobjedio ili izgubio (u minusu samo ako odigras vrlo lose)
3. Sa tierovima 7 i 8 u minusu si samo ako: odigras lose partiju, ne znas maknuti prst sa tipke W, ili jednostavno ne kontas igru (do tiera 7 morao si savladati barem nekakve osnove) s tierom 9 malo lakse upadas u minus ali opet u laganome plusu ili barem balansiras oko nule.
Za primjer:
Zadnjih pet dana igram samo sa e75 (tier9)i tigrom p (tier 7) (naravno bez prem. acc.) i u tih pet dana zaradio sam 350 000 kredita, bez problema svaki dan po sat do dva igranja.
Kad sam poceo igrati prvi savjeti velemajstora bilo je da bez prem. acc. nije moguce doci do tier8, a kamoli do tier 9 ili 10. Igranje sa tier 7 bez prem. tenka je samoubojstvo itd. (u get the point)
Svi koji pocinju sa igranjem ovakve savjete slobodno ignorirajte.
Trenutno u garazi posjedujem GW typ e, e75, tigar p, t34 (američki), t 20, a jos imam istrazene e50, ferdiand, kv3, s51 itd.
Sve to je istrazeno i kupljenu bez i jedene lipe ulozene u igru.
Imao sam desetak dana premium acc. od iskoristenih kodova.
I na kraju zakljucak koji se nameče na kraju ovog posta: ili sam ja jebeni wunderkind kad je u pitanju WOT ili tvrdnje da je nemoguce igrati t7 i na vise bez prem. acc. hrpa bikovih izlučevina, jbga odlucite sami.