View Single Post
Staro 25.02.2012., 18:45   #289
ogy_dogy
Registered User

ogy_dogy's Avatar

Datum registracije: Aug 2011
Citiraj:
Autor Srdan Pregled postova
Evo po prvi puta sam uzeo WP. Imam Optimusa 7 s Mangom.
Otključao sam ga i sada bi gurao xap-ove gore.
Da li to mogu ikako bez Windows Live na mobitelu, ako ga već moram staviti za početno registriranje mobitela, da li se ikako može maknuti? Ne koristim se njihovim messengerom godinama, a market i ostale stvari za što bi dobro došao su ionako nedostupne za HR.

I još jedno pitanje:
Imam kontakt XXX s jednim brojem, na Facebooku kao frenda udrugu YYY čiji je kontakt broj mobitel XXX-a. Kada zovem XXX-a, pokazuje mi da zovem YYY makar sam maknuo Facebook kontakte iz imenika. YYY je po abecedi ispred XXX pavjerojatno zato, no kako to ispraviti pošto ne mogu uređivati tuđe Facebook profile i odonuda maknuti njegov broj? Jedino mi ostaje maknuti tu udrugu iz liste frendova?
Ne kužim, zašto je market nedostupan? meni sasvim ok radi, istina ne mogu kupovati appove ali niti ne želim, da želim i to se da zaobići.
Što se tiče kontakata, ovi tvoji x i y su me zbunili, ali cu ti reći što sam ja napravio pa ti možda pomogne. Odeš na windows live stranicu i povežeš taj account sa fb-om. nakon toga ti svi frendovi sa fb-a se pojave i na contacts listi live accounta, e sad tu možeš uređivati do mile volje, a što je najjače ako napraviš hard reset opet syncaš isti acc i sve ti je već složeno. nadam se da sam imalo pomogao