View Single Post
Staro 25.02.2012., 11:19   #469
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor panisher20 Pregled postova
Ovako imam jedan problem pa sad ako je neko dobar sa zakonima jel postoji kaj za ovaj slucaj jel sam lud.
Danas popodne sam kupio Huawei U8650, dolaskom kuci sam upalio mobitel i krenuo u rad sa njime, nakon 2 minute rada sam uvidio da 2 tipke na njemu ne rade, dakle mobitel je dosao tvornicki neispravan.
Isti tren sam otisao na prodajno mjesto di sam kupio mobitel i pokazao prodavacu gdje je greska i sta je on takodjer potvrdio. Problem je sad tu sto mi prodavac nije htio zamjenit uređaj novim ispravnim niti vratit mi novce na moj zahtjev nego mi je rekao da prvo mora slat mobitel u servis da mu oni to odobre sta traje nekih 4-7 radnih dana. Dakle kupio sam novi mobitel kojeg sad nemam i moram sad cekat. Mislim da su te sve tako velike gluposti i osjecam se prevareno, zvao sam tele 2 sluzbu i oni mi se samo ispricavaju, mene nezanimaju njihove isprike nego moj mobitel kojeg sam platio a sad ga nemam.
odi u mmm agream servis. Oni su ovlasteni za to i rijesit ce ti sve isti dan sto posto. Ovi idioti na prodajnim mjestima su zaqurac
Fleks je offline   Reply With Quote