@zwer slažem se s tobom... samo moramo biti i realni bez obzira što ti ili ja smo
"bili" u mogućnosti si priuštit tako nešto, (ne kažem da si svi koji bi htjeli sjediti na nečemu kvalitetnom ne bi mogli na neke rate kupit, kao što kažeš za kompjuter će izdvojit i 10k ako treba to nije problem ali za dobru stolicu ne), ali ipak ima dosta ljudi koji ako si skupe za određenu stvar bilo to komp., komad namještaja ili gadget itd...je vjerojatno to za neko vrijeme i pitanje je kad će opet si moći skupit i priuštit nešto drugo u ovom slučaju stolicu.
Ali ako se vratimo na nekvalitetno sjedenje onda ima i tu opravdanja, (pogotovo za one koji sjede 4-5 i više sati na stolici), a to je da bez obzira na sve trebalo bi nam svima nama biti sami sebi na prvom mjestu pa kako ćemo si priuštit udobne hlače, tenesice, cipele, odijelo ili sjedeću garnituru, kvalitetnu kremu ili ćemo gledat da jedemo kvalitetno onda je mislim pogotovo za one koji borave jako puno vremena u stolici bitna i ta stolica da je što udobnije....vrijeme radi svoje, nekvalitetno sjedenje isto kao i držanje ima svoj danak u starosti, jbg. ali to je tako
Ja ću samo reći svima koji dosta sjede neka na sekundu razmisle što im smeta na njihovoj sadašanjoj stolici, (naslon, sjedište, znoje se po ljeti, visina u odnosu na stol, držanje ruku na stolu tj. da li ruke drže na stolu ili im vise pa im trnu kasnije ili ne znaju kud će s njima (što je jako bitno inače) itd...)...ukoliko su našli smo jedan razlog zašto im se ne sviđa neka razmisle o sljedećoj kupnji kvalitetne stolice pa na 12 rata ili 24 nebitno...vjerujem da će se javit ovdje i podijelit to iskustvo s nama.
Ako niste našli niti jednu zamjerku...onda nemate razloga da kupujete, uživajte u toj u kojoj ste zadovljni
P.S. - evo našao sam koja je moja stolica točno tj. proizvođač...to je
ERGOHUMAN