View Single Post
Staro 23.02.2012., 21:06   #1771
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor srkee Pregled postova
istina. to je do čovjeka koji je portao rom. benru to mora rješiti jer je on radio patchere za huawei. Cyanogen službeni ima za dosta mobitela i rade dobro, na njima rade cjeli timovi developera, ili samo par ljudi, i ne idu van dok nisu potpuno funkcionalni. svi ostali imaju portove, znači prilagođene romove tom uređaju, kao što je bio mur4ikov za gt540, ili ovaj benruov za huawei. prije ili kasnije ce se trackat taj bug i ispravit.

jednostavno mi je cyan najkompletniji rom koji sam imao. vjerujem da su MIUI i Cyan najdorađeniji, možda i Oxygen, ali on je dosta rjeđi.

da bi neki uređaj dobio službenu Cyanogen podršku, treba se prijaviti na njihovom forumu i priližiti patcheve i funkcionalan rom, skup sa ekipom koja ce to sve odrzavati...dosta posla.
srkee meni taj bug predugo traje,a taj benru kao da je nezainteresiran za to sve,čovijek se uopće ne pojavljuje na forumu,a to sa slušalicom je dosta veliki bug,i dosta se dugo vuče na tom mobitelu.
Ma da je Codiac u prvom postu rekao da je čovijek panj,i da nikome na ništa ne odgovara,i to je odlično sročio.Mislim na benrua.
dulesbj je offline   Reply With Quote