Tema: VLC player
View Single Post
Staro 23.02.2012., 12:43   #143
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Facelessone Pregled postova
Boli mene slatka kifla kaj ti koristiš il kaj ti valja. Al kad pljuješ po nečemu onda se bar udostoji napisat zbog čega ti ne valja i koji je to problem koji imaš.
Malo bolje čitaj postove i u čemu je problem prije nego primjeniš taj primitivni stav. Da imaš iskustva ne bi pisao takve glupost.
Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
znaci najbolja je opcija defaultni windows player koji nema u startu podrsku za titlove i odredjene video formate pa se stoga mora koristiti u sprezi sa ogromnim codec packom (hrpa codeca koje ugl neces koristiti, koji ce se klati sa ostalim programima (nero, igre, itd)

naspram playera kojeg kad instaliras na cistu instalaciju windowsa ne treba ti vise nista za gledanje bilo kojeg video formata i citanje vecine subititlova. btw nova verzija VLCa ima ugradjenu GPU akceleraciju tako da ako ti je dosad sta stekalo, vise ne bi trebalo.

i u VLCu mozes podesiti titlove kako god hoces (pozicija, boja, transparentnost, font, podebljanje, sjena, itd) zajedno sa zvukom + ne moras se brinuti imas li odredjeni codec i to jos za odredjenu verziju windowsa (32 ili 64bit)
Da, možeš sve podešavat kao VLC-u i čak ima više opcija. Koristio sam VLC znam sve o njemu. Ali jednostavno playanje šteka isto je tako i kod svih ostalih playera osim u WMP. To nije samo slučaj kod mene. Ne treba mi akcelerator jer ga ni sada ne koristim na WMP i imam relativno novi komp. I nemam problema s codecima.
Xenon je offline   Reply With Quote