Ja moram s nekim podijeliti misterij koji sam danas dozivio. Dakle Mede8er 500X2 danas stigao, nadogradim mu firmware i idem ga isprobati. prikljucim na njega 2,5" eksterni disk odem u folder filmovi, gledam sta da pustim, vidim Avatar i to 2 verzije. Malo mi je cudno bilo da mi je Avatar na tom disku, bio sam siguran da sam sve filmove prebacio na HDD koji mi je u compu. Ali nema veze, pokrenem ga i sve odlicno radi. Idem probat neki MKV kad tamo The Watchmen????? pokrenem, radi. 100% sam siguran da sam taj film izbrisao i stavio ga pod /favorite na D: ovog racunala s kojeg tipkam. Ajde, racunam, godine, skleroza me vata.
Zatim sam ugasio Mede8era i idem na taj eksterni snimiti jos koji film sa racunala pa sve nosim u dnevni boravak (nisam jos mrezu osposobio). Pristekam eksterni na racunalo da vidim koliko mjesta ima kad tamo jos 15GB. Idem vidit sta cu izbrisati i od tog trenutka mi nista nije jasno. Na eksternom nema ni Avatara ni The Watchmena!? Probam sa searchom da se nisu negdje zavukli - nista. Disk pun fotografija, projekata, glazbe i 5 filmova na njemu.
Zona sumraka. Ili ovaj Mede8er ima mogucnost citanja (i reprodukcije) izbrisanih fileova kao neki file recovery alati ili sam ja totalno lud.