View Single Post
Staro 22.02.2012., 23:13   #250
skitnica
Debeli gad

skitnica's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Ja moram s nekim podijeliti misterij koji sam danas dozivio. Dakle Mede8er 500X2 danas stigao, nadogradim mu firmware i idem ga isprobati. prikljucim na njega 2,5" eksterni disk odem u folder filmovi, gledam sta da pustim, vidim Avatar i to 2 verzije. Malo mi je cudno bilo da mi je Avatar na tom disku, bio sam siguran da sam sve filmove prebacio na HDD koji mi je u compu. Ali nema veze, pokrenem ga i sve odlicno radi. Idem probat neki MKV kad tamo The Watchmen????? pokrenem, radi. 100% sam siguran da sam taj film izbrisao i stavio ga pod /favorite na D: ovog racunala s kojeg tipkam. Ajde, racunam, godine, skleroza me vata.
Zatim sam ugasio Mede8era i idem na taj eksterni snimiti jos koji film sa racunala pa sve nosim u dnevni boravak (nisam jos mrezu osposobio). Pristekam eksterni na racunalo da vidim koliko mjesta ima kad tamo jos 15GB. Idem vidit sta cu izbrisati i od tog trenutka mi nista nije jasno. Na eksternom nema ni Avatara ni The Watchmena!? Probam sa searchom da se nisu negdje zavukli - nista. Disk pun fotografija, projekata, glazbe i 5 filmova na njemu.

Zona sumraka. Ili ovaj Mede8er ima mogucnost citanja (i reprodukcije) izbrisanih fileova kao neki file recovery alati ili sam ja totalno lud.
skitnica je offline   Reply With Quote