Dakle , trazim neki radio za auto, a malo su mi se digli kriteriji, pa bih nesto sa bluetoothom i odvojivim komandama za volan.Stvarno mi se to ne cini tolko komplicirano, ali kod nas bas i nema takvih radija.
Nasao sam unit koji bi me zadovoljavao, eto
ovaj
Problem?Nemaju predstavnistvo u RH, kontaktirao sam ih , peru ruke kazu da postoji predstavnistvo za RH, čuvena AnusMedija drzi njihove proizvode , a oni kakvi jesu imaju 3 njihova radija , 2 ista i jedan razlicit znam zvuci glupo al tak je

ta dva tj taj jedan je samo razlika u boji skoro , jeftilen neki, a ovaj skuplji kosta 2 soma kuna i ima 7inci ekran sto mi netreba, kupujem radio za auto ne za spavacu sobu
Poslao sam mail toj globalnoj stranici Sencora mail, oni su me uputili na taj exvemil , ja sam njih molio da mi oni to prodaju, da bih platio shipping , nisu mi bas odgovorili.Kao da gens dilam, majkemi.
Moje pitanje je .. znam da je longshot ali dal netko zna nekoga tko prodaje taj radio , Sencor SCD 7605 je oznaka , ducan ,fizicka osoba, diler , Kerumova sestra bilotko ne biram..
alternativno, nesto slicno?jako bih htio komande na volanu, a nema bas radija s tim.Dobar dio ih ima daljinski , to mi je idiotizam zesci

bitan mi je jos USB , netreba ni imati CD player iako nebi bilo lose..Znaci tocno ko ovaj sa slike, da ima mikrofon jel u kompletu, komande za volan, izgled radija i nije tolko bitan , samo da je funkcionalan.