View Single Post
Staro 21.02.2012., 17:03   #474
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
U obranu Shadow Maskonija, spominjao sam vise puta Hitachi top modele, koji su bili prvi izbor za DTP-ovce, bez obzira i na najbolje trinitron modele. EDP je ne samo dao novi zivot, vec su reputacijom bili najostriji CRT-i na trzistu. Moiré problemi, doduse, nikad nisu potpuno otklonjeni, ali to bio trajni limit kod SM-a. No, ostrina im je bila fenomenalna za CRT. Sjecam se prvog Hitachija vidjenog u HSM-u, koji je toliko odskakao od susjednih monitora na stolu, da je kulturni sok bio ravan prvom upoznavanju Atari SM124 (Goldstar), koji je na svojoj mobilnoj (za danasnje pojmove) rezi, jednostavno odusevljavao nepojmljivom ostrinom i osvjezavanjem.

Ne mogu se sjetiti, jer uopce nisam ni pokusao citati oznaku monitora, no, CK mi je davno posudio, tada najnovijeg Samsunga 17", koji je bio standardni monitor u ponudi. Ostrina me je prilicno iznenadila, posebno sto je uz njega stajao Eizo i Sony, jer je treci Philips isao na servis, pa sam tesko mogao pretjerati dojmom hvale. Izuzetno tanki shortneck i vjerojatno iz zadnje Samsung CRT serije ikad. Mislim da je otisao Dubeckom kolegi kuharu, koji je isto bio PCE forumas

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 21.02.2012. u 17:17. Razlog: prvobitni link sajta vise ne radi
Visage je offline   Reply With Quote