Citiraj:
Autor Neurosis
Kučište mi je na posebnom stolu, a ovaj filter s kojim dolazi iskreno nije nešto, a Demciflex su koliko sam čitao najbolji filtri koji se mogu kupiti (firma radi samo i jedino filtre, tak da moraju biti dobri :-) ). Jesu skupi ali rade odlično. Budem uzeo za intake naprijed 200 mm. A koliko sam skužio ako imam više intake nego exhaust ventova, ne stigne se sav taj zrak izbaciti van kroz exhaust vent. pa zrak izlazi van kroz ostale otvore , pa to sigurno ima utjecaja na airflow. Tj. temperature bi bile lošije.
A sad neznam dali se isplati mijenjati gornji 200 mm na dva od 120 mm ventilatora. i malo glupo pitanje pošto se ne kužim dali treba gledati na RPM-ove ventilatora vidim da ih ima od 1200 do 1900 okretaja? I trebao bi mi valjda Scythe kaze master pro ili nešto sl. da reguliram brzinu da nisu max stalno zbog buke kad bi stavio 2 120 mm umjesto 200 mm (onda bi bilo 4 ventilatora na kučištu) ovaj gore kontroler koji dolazi na kućištu regulira 3 venta
|
Ma i ne moraš mijenjat taj gornji, nema neke razlike što se tiče temp ako staviš dva od 120mm, naravno govorim o istom omjeru buke/rpma...naravno da treba gledat broj okretaja, vent na većem broj okretaja logično i gura više zraka, isto tako veći broj okretaja - više buke (generalno govoreći, naravno kvalitetniji ventovi ne buče na istim rpmovima kao manje kvalitetni ventovi)...al eto ako te žuljaju pare, eksperimentiraj malo..al kao što rekoh, nećeš ništa značajno dobit...