View Single Post
Staro 21.02.2012., 15:55   #18
Visage
8-bit Gen.
Moj komp
 
Visage's Avatar
 
Datum registracije: May 2004
Lokacija: Giethoorn - ZG
Postovi: 3,112
Citiraj:
Autor Buger Pregled postova
...Hmm, stavio sam start page za početnu stranicu. ...otkrij nam još koju zanimljivost
Esencija 'otkrivenja' dijeli poantu u odgovoru Bubimirovom rodjaku. Domena odluke, ako ides tim putem, recimo da Start vrlo lijepo "komunicira" s AV-om, na nacin koji vecina proxya nije u stanju. Ali, kao sto rekoh, treba vremena za upoznavanje.

Citiraj:
Autor b1tterman Pregled postova
Jedna od alternativa je prebacivanje na alternativne mreže... deep web funkcionira alternativnim protokolima i ne podliježe DNS restrikcijama, tako da tamo nema nikakvog oblika cenzure, a količine podataka koje su tamo dobavljive ostavljaju bez daha.
Ciljao sam (za sada) vise na 1:1 alternative alata i servisa, no, prosirio si na uvijek zanimljivi Deepnet, koji zasluzuje posebnu temu. Gledajuci morsko dno deepneta, ako se stvari znatno pogorsaju, hadopelag bezdanci ce po prvi puta biti iznad povrsine, a dubine kutak mira.

Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Pa koristi nešto dok ti odgovara i dok vidiš smisao u tome i opravdanje, a nemoj diskriminirati na osnovu nečega što će se možda u budućnosti dogoditi.
Ocekujem, posebno od tebe, puno izdasniji uradak prema vikendu

Reakcije su donekle ocekivane, jer bez pozavanja krajnjeg cilja, tesko je povezati posao razvrstavanja. No zato i nema razloga velikim raspravama ili uvjeravanjima. No, tko je god poslusao kompletni prvi link, nije ostao ravnodusan, bez obzira kakvo je misljenje imao. Po kletvi ponavljaca povijesti lijenih citaca, u prokazanim signalima propadajuceg carstva, kondicionira se odobreni stupanj paranoje :

PITA Related to Internet Cafe (2007-2012)

pa do sirenja u slobodnoj intepretaciji :

Do You Like Online Privacy? You May Be a Terrorist (2012)

Do You Like Online Privacy? You May Be a Child Pornographer (2012)

obiljezja nejasnog krajnjeg cilja
Visage je offline   Reply With Quote