View Single Post
Staro 21.02.2012., 09:32   #1
Flake
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
samo ja ne mogu otvoriti svoju stranicu

Hi,

mislim da je ovo cetvrti dan da sa svoje PAN-LAN mreze (kompjuter, laptopi..) ne mogu otvoriti niti stranicu (bilijar.info), ni cpanel hosta, ni email te domene. Sa drugih lokacija te proxyja mogu viditi stranicu i drugi je mogu vidjeti i otvoriti. Pise samo ops, google nije uspio uspostaviti vezu sa bilijar.info (to je valjda ono request timed out) Dogodilo se odjednom, inace stranica je wordpress i zadnje sto sam radio je pobrisao aktivnu temu sa ftp-om jer je stvarala neke probleme, admin panel bio rastrkan i sl. ali nebitno. Odmah sam provjerio je li do mene ili drugih i vidio da je do mene. Probao sam flushdns, static ip... te ono sto nisam probao je ipconfig/release i renew posto nisam jedini na toj mrezi (inace svi smo wireless) pa necu da ometam druge ljude. Ja uvijek postavim na ovom forumu neka pitanja za koja polovica nije ni cula a druga polovica je cula ali ne zna sta bi moglo da bude problem Pa evo druga polovico ako vam se ikad ovo dogodilo ili ste culi da se ovo nekome dogodilo dajte koji savjet mozda upali.

p.s. ovo mi se vec jednom dogodilo prije par godina ali je sve proradilo nakon 2 dana ja mislim
Flake je offline   Reply With Quote