Citiraj:
Autor Router
Hoces kupit uredjaj i potpisat daljnji ili novi robovlasnički ugovor sa t-mobileom i onda nema uredjaja? Najgora reklama koju su sami si mogli napraviti, da čekaju popunjavanje lista sa rezervacijama ljudi pa onda naručuju, ali ljudi to očito puše i dalje kad čekaju i stavljaju se na liste, umjesto da jednostavno potraže alternativu. Operateri kod nas su postali zbilja užasniji još od užasa prije novih zakona, kod mene doma su nestale gotovo sve pretplate jer beneficije koje daju su nepostojeće ili samo marketinški trikovi. Zato,prepaid,jednokratni poveći trošak za uredjaj i rješeno.
|
Ovisi kako na to gledaš-trenutno ne postoji jeftinija opcija od ove na koju ja ciljam, znači, prenesem br. iz Tele2 u T-mobile i dobijem ovo-pretplatu od 250kn mj koja je narednih 24 mjeseca manja za 50%, znači 125kn i u to je uključeno 450min prema svim mobilnim i fix. mrežama u HR, 250SMS poruka i flat internet, samo smanjuju brzinu nakon 1Gb, što je nebitno.
I još uz to dobijem SGS2 za 1500kn?!

Meni paše mjesečno platit 125-150kn pretplate, trajni nalog i hebe mi se kad račun stiže, koliko pričam, koliko sam Mb potrošio.
I još uz to ne moram trčat po bonove kad nestane love na računu.
I gdje je tu nešto robovlasničko-veći sam rob ako moram svaki 7 dana trčat u trgovinu po bon koji uvijek iscuri u najnezgodnije vrijeme-nedjelja, kasno navečer i sl.
Dakle, za 200kn mjesečno(ako mob razvučem na karticu) dobijem vrhunski uređaj i tarifu zbog koje me boli ona stvar koliko sam čega potrošio.
Ja npr. nebi na bonove ni mrtav..svaka budala ima svoje veselje!
Da, problem je što nema mobitela, al imam ja vremena...