Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.02.2012., 07:45   #2987
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Motorom se koči kada treba brže usporenje jer može prilično usporiti auto (ako se već neće koristiti kočnica) ubacivanje u ler nema veze sa gubitkom brzine već sa održanjem inercije. Ako sa 60 km/h spustim u treču i počnem puštat kvačilo vrlo brzo izgubim polovinu te brzine, pa bi onda opet trebao ubrzavati na 60, asti štednje. Dok sa 60 ubacim u ler gubim minimalno na kratkoj udaljenosti, pa sa 50 nastavim ubrzavati uz minimalnu potrošnju (em imam brzinu za recimo 4 brzinu i dovoljno okretaja da se motor ne zaguši)
Zašto ubacivat u nižu zašto ne samo u trenutnoj brzini oduzet gas, motor neče jako usporavat a potrošnja bude nula.

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Ako imam brzinu i idem prema relativno udaljenom semaforu na kojem vidim crveno pa ne pada mi na pamet kočiti motorom da izgubim svu inerciju i još k tome da moram dodavati gas da se dokotrljam do tog crvenog (ono kočit motorom da bi uštedio, a onda stiščeš gas da bi opet stao za 20 metara, koliki genijalac trebaš biti za to?)
Ovo mi nema veze sa razumom..Evo ti odgovora dok dođeš relativno blizu. Do toga se normalno vozi, bez brige neče ništ biti

Tvoj cijeli tekst nema ništa pametnoga

U kojoj su te to autoškoli učili

Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
Jel tko vidio slike Maserati Granturisma?
Jel itko nije?

Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 21.02.2012. u 08:07.
Bravo je offline   Reply With Quote