View Single Post
Staro 21.02.2012., 01:04   #1303
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
A ne misliš da ima ekipe kojoj je mobitel jedna od osnovnih stvari za obavljanje posla, pa se ne može oslonit na bonove i to da u pol razgovora za ugovorit posao od nekoliko desetaka tisuća kuna ostaneš bez kuna na računu i pukne ti veza s klijentom
Ja sam na pretplatama već 14 godina i ne vidim tu nikakve robovlasničke ugovore i slične nebuloze. Uvijek si nađem model pretplate da mi odgovara ono što dobijem u istoj i ne kužim gdje bi mi to prepaid bio bolji ili povoljniji, pogotovo ako uzmem u obzir činjenicu da uređaje dobijem po smiješnim cijenama

A za S+ i S2 liste čekanja, ekipa očito ne kuži da postoje prioritetni klijenti i obični klijenti. Onaj tko to zna, već odavno ima u rukama svoj primjerak dotičnih mobitela.... A druga stvar, problem je što i među takvima ima priličan broj ekipe koju takav mob ne dira 2%, pa završi odmah u oglasniku, dok bi neki običan korisnik pretplate uzeo S2 samo za sebe, a ne da okrene na njemu soma kuna....
Osobno,nemam što mislit,ono što pišem - pišem samo po vlastitom iskustvu.Službeni mobitel mi je na pretplati, vip mreža, a za poslove od više desetaka ili čak koju stotinu tisuća kuna telefon je samo za dogovor oko sastanka ili video konferencije
Potpisati ugovor na 2 godine kojim ces ostaviti recimo barem 5000kn kod njih, i pritom dobit 200kn popusta na uredjaj od 1000kn je robovlasništvo, kak god okreneš, ti njima garantiraš siguran financijski priljev a oni to ne nagrade adekvatno. Ne znam po kojim cijenama dobiješ uredjaje, ali na cjenicima operatera baš i nema smješnih cijena u odnosu na tarife. Lojalnost potrošaća se više ne honorira kao nekad. A prepaid s akcijama čestim,kao i tarifama gdje nema uspostave poziva i poštena je obračunska jedinica itekako može konkurirati i nadmašiti pretplate u nekim cjenovnim pragovima.
Ekipa ne kuži da postoje različiti klijenti? Kužim to jako dobro, vjerujem da kod mobilnih operatera je prag takvog kriterija sigurno potrošnja, i pošteno je čak da veliki potrošač bude nagradjen boljom uslugom, ali ne treba pritom manjeg klijenta zakidat i potpuno minorizirati. T-mobile se moze dokopati dovoljnih kolicina uredjaja za sve, pa cak i da imaju na lageru zalihu, ali njihova nova politika maksimalnog rezanja troskova koristi i jedan ekstreman primjer odličnog japanskog patenta just in time, pa zele potpuno izbjeci ikakvo skaldistenje i zato cekaju da napune se liste o kvotama pa idu narudjbe uredjaja.
Router je offline