View Single Post
Staro 20.02.2012., 22:59   #230
Mejzlik
tha pilot
Moj komp

Mejzlik's Avatar

Datum registracije: May 2008
@srale7

+ sto su im cijene dosta vece od cijena drugih proizvodjaca. Meni osobno vrh njihovog dizajna su bili HD2, Desire HD, HD Mini, touch diamond... Mid range mobitela sada uopce nemaju, da su barem na Wildfire S stavili 3,5" ekran, ovako je hardwareski cak i odlican mobitel, ali sto je premali, premali je.

Kaj se tice AMOLED ili S-LCD ekrana, sve ti dodje na isto nakon tjedan dana prckanja po mobu, istina je da AMOLED ima puno toplije boje, crnu koja je crna i manje trosi baterije, ali jel to bitno dok drzis mobitel na uhu i pricas?

Kao da u zadnje vrijeme pucaju samo na highend mobitele i onda i njih nekak zmuljaju ili samo promijene dizajn unibody aluminijskog dijela kucista, mrvu bolje karakteristike od prethodnog modela i to je to.

Meni se kod njih svidja to sto su dizajnirani tako da izgledaju kao da imaju jako tanki rub oko ekrana, barem kod HD2, jer dimenzijama je isti kao SGS, dok ima zamjetno veci ekran. Wildfire S je dizajniran na slican nacin sa svojih 3,2", pa su ga maximalno smanjili, a neki mob malo veceg uspjeha izmedju svojih XL grdosija sa po 4,3+" i takvog Wildfirea nazalost nemaju...

EDIT: Desire S i Rhyme su preskupi u odnosu na konkurenciju, barem na Samsung...

Zadnje izmijenjeno od: Mejzlik. 20.02.2012. u 23:02. Razlog: dopuna
Mejzlik je offline