Zadnjih se 5 stranica raspravlja IMHO o potpuno 2 različite stvari - kočenje motorom i ubacivanje u ler.
Ako imam brzinu i idem prema relativno udaljenom semaforu na kojem vidim crveno pa ne pada mi na pamet kočiti motorom da izgubim svu inerciju i još k tome da moram dodavati gas da se dokotrljam do tog crvenog (ono kočit motorom da bi uštedio, a onda stiščeš gas da bi opet stao za 20 metara, koliki genijalac trebaš biti za to?)
Normalno da ću ubaciti u ler i pustiti auto da ide, ako se upali zeleno - super, bez gubitka inercije ubacujem u brzinu i nastavljam dalje, ako stižem pred semafor a još uvijek je crveno lagano kočim da bi dopustio da se upali zeleno i prošao dok se još krečem a ne da stanem pa krečem.
Kočenje motorom koristim samo prije/prilikom ulaska u zavoj, dok na bilo kakvoj ravnini di je naprijed neko potencijalno zaustavljanje ubacujem u ler.
Motorom se koči kada treba brže usporenje jer može prilično usporiti auto (ako se već neće koristiti kočnica) ubacivanje u ler nema veze sa gubitkom brzine već sa održanjem inercije. Ako sa 60 km/h spustim u treču i počnem puštat kvačilo vrlo brzo izgubim polovinu te brzine, pa bi onda opet trebao ubrzavati na 60, asti štednje. Dok sa 60 ubacim u ler gubim minimalno na kratkoj udaljenosti, pa sa 50 nastavim ubrzavati uz minimalnu potrošnju (em imam brzinu za recimo 4 brzinu i dovoljno okretaja da se motor ne zaguši)