Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 20.02.2012., 18:22   #2068
M.U.P.
Premium
Moj komp

M.U.P.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
nacin na koji je prezentirana ta utrka skuterica je nista novo (za top gear standarde) - may je glumio zesceg tarda
imali su oni puno boljih ideja
naravno da su imali, ja ti pricam za originalnost ideje..
a nacin na koji je prezentirana je isti na nacin na koji prezentiraju sve od prve sezone.. ne znam sto bi se trebalo mjenjat i kako da se mjenja covjek..
fantaziras bezveze.. to sto si se ti zasitio to je druga stvar..
i ja sam se recimo zasitio malo hamonda..

Citiraj:
a utkra onog starog bentleya i el auta je bila beskorisna lol, ne znam sta su htjeli s tim pokazati
ocito su to sklepali na brzinu
? totalna suprotnost, napredak industrije, direktna usporedba 100 godina razlike u razvoju.. jako puno simbolike..

Citiraj:
top gear je globalan proizvod sa kojih 900mil gledatelja
razumio bih da je rijec o seriji namjenjenoj cisto engleskoj publici, ali ovako idu vec na jetra sa velicanjem svega britanskog (pogotovo prva epizoda ove sezone kad odu u indiju, bivsu koloniju, siriti britansku propagandu)
po meni cisto neukusno i bespotrebno.
900mil a jesi ga bubnuo.. to bi znacilo da negdje svaki drugi covjek sa tvom gleda top gear..
350M je tocna brojka, sto je nenormalno puno..
u danasnjoj kilimi, uzdizanjima nekih nacija, novim trendovima, pokusavaju svi zadrzat razinu svijesti gradjana.. englezi kao vrlo rugljiv narod i sa osjecajem da su iznad svih (sto nije daleko od istine), obzirom da je topg gear bbc produkcije, obzirom da su englezi jedni od najvecih patriota, ja neznam sto se ti cudis..

sprdnja sa indijcima ili bilo kime.. ma daj.. ako si za to osjetljiv onda gledas pogresnu emisiju.. pa upravo je ta "sloboda" koju si mogu dozvolit u danasnje vrijeme uvjetovane kulture ono sto ih izdvaja..
ako si toliko politicki korektan i moralno osjetljiv onda svaka ti cast..

Citiraj:
pratim svaku epizodu vec 7g
nije da mi ne odogovara serija nego jednostavno nisam slijepi fanboy koji nije u stanju uputiti nijednu kritiku na racun serije ili priznati da se serijal srozao zadnjih godina
rekao si da je emsija losa! kao i sve zadnjih godina.. dakle vec par godina gledas losu seriju.. ne kuzim zasto?
pa nije ni pred par godina svaka emisija bila jednako zanimljiva..
sad su od ove 4, 2 epizode super odlicne, jedna losa..
i to danas, sa situacijom kakva je.. nije bas isto sad i recimo 2007.. puuuuno vise su onda mogli trosit, puno manje sad.. iako i dalje trose ko govna..

Citiraj:
ako doista ne mogu vise biti originalni nek jednostavnu prestanu snimati nove epizode, umjesto da rade srot - pogledaj i komentare na njihovom sajtu, vidjet ces i da se mnogi britanci slazu da je serija unazadovala.

btw sta se nisi javio nakon prve i druge epizode ove sezone kad su svi ovdje pljuvali po seriji?
neznam u cemu se ogledava ta originalnost.. ja u svakoj epizodi vidim nesto novo, nesto sto prije nije bilo.. ti kazes da je neoriginalan nacin na koji prezentiraju.. ne mogu shvatit tu misao.. znaci oni bi se trebali mjenjat iz epizode u epizodu.. pa oni su takvi, takvi scenariji ispadnu, naravno da se nacin ne moze mjenjat..
to je zapravo kvaliteta..

uzmi i pogledaj neku epizodu iz recimo 13 sezone.. vidjet ces da je apsolutno isti nacin objasnjavanja, medjusobne zajebancije i komunikacije, najava i svega ostalog sto cini prezentaciju.. ne kuzim zasto bi i kako bi se mjenjao nacin..

srot.. lol.. pa jesi vidio ovu epizodu i kadrove na snjegu.. pa fantasticno.. vrhunska razina..

dao sam misljenje mislim za svaku ove sezone i jedino proslu ocjenio slabom..
druga ( u kini?) meni je bila odlicna.. fantasticna cak..

neznam.. to sto imate toliko los dojam, po meni znaci samo da ste se zasitili.. jer serija je ista i jednaka uvijek..
M.U.P. je offline   Reply With Quote